Η Κατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ και θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς στις 14 και 16 Μαΐου και τον τελικό στις 18 Μαΐου, ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα η ΕΡΤ παρουσιάζοντας τη συμμετοχή του «Better Love» στον διαγωνισμό. @ESCGREECE

“Όλα θα κριθούν στη σκηνή” δήλωσε η Κατερίνα Ντούσκα για τον διαγωνισμό της Eurovision

Έτοιμη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ και θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς στις 14 και 16 Μαΐου και τον τελικό στις 18 Μαΐου, δήλωσε η Κατερίνα Ντούσκα σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα η ΕΡΤ παρουσιάζοντας τη συμμετοχή του «Better Love».

  • Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ ΑΕ Γιάννης Δρόσος αφού ευχαρίστησε την Κατερίνα Ντούσκα που αποδέχτηκε την πρόσκληση, τόνισε ότι θα έχει κάποιο ενδιαφέρον να δούμε την σειρά εμφάνισης της Ελλάδας στον ημιτελικό, επισημαίνοντας ότι από την πλευρά της η ΕΡΤ θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί ώστε «να έχουμε μια καλή παρουσία» στο Τελ Αβίβ.

Από την πλευρά του ο συνθέτης και πρόεδρος της επιτροπής επιλογής του τραγουδιού Δημήτρης Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στην τεράστια δύναμη που έχει ο διαγωνισμός της Eurovision την οποία όπως είπε θα πρέπει «να τη στρέφεις στο καλό».

  • Είπε ακόμα ότι η επιλογή της Κατερίνας Ντούσκα και του «Better Love» ήταν ομόφωνη από όλα τα μέλη της επιτροπής και στη συνέχεια ευχαρίστησε την κ. Ντούσκα η οποία όπως είπε «μας εμπιστεύτηκε καθώς δεν είναι σίγουρο όταν προτείνεις σε κάποιον καλλιτέχνη να συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό ότι θα δεχτεί. Γι’ αυτό την ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε».

Παράλληλα ευχαρίστησε και τη διοίκηση της ΕΡΤ που εμπιστεύτηκε και στήριξε την επιλογή της επιτροπής.

Τέλος είπε ότι η επιλογή της Κατερίνας Ντούσκα και της ομάδας της καταδεικνύει μια ολόκληρη ομάδα νέων μουσικών που δημιουργούν στην Ελλάδα. «Υπάρχουν αυτή τη στιγμή πάρα πολλοί νέοι Έλληνες ταλαντούχοι καλλιτέχνες», τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου.

  • Στη συνέχεια η Κατερίνα Ντούσκα ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που της έδειξε η ΕΡΤ και η οποία της δίνει την ευκαιρία να υπηρετήσει αυτό που κάνει, όπως είπε. «Είμαστε μία φοβερή ομάδα, που δουλεύει σκληρά. Είμαστε όλοι καλλιτέχνες με άποψη και ταυτότητα ο καθένας στον τομέα του και έχουμε πάρει πολύ θερμά το ζήτημα του διαγωνισμού» τόνισε.

Για «αέρα ανανέωσης» στην ομάδα εργασίας της ΕΡΤ που θα ασχοληθεί με τον διαγωνισμό της Eurovision έκανε λόγω η διευθύνουσα σύμβουλος της δισκογραφικής εταιρείας Minos EMI/Universal Music Group, Μαργαρίτα Μάτσα, με την οποία συνεργάζεται η νεαρή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός.

  • Είπε ακόμα ότι η ίδια και η ομάδα της δηλώνουν υπερήφανοι για τη συμμετοχή, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα που θα φέρει το τραγούδι στο διαγωνισμό, καθώς, όπως είπε, με τη συμμετοχή αυτή η Ελλάδα ξαναμπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της Euroviosion. «Δίνεται στην Κατερίνα η δυνατότητα να υλοποιήσει μαζί με τους συνεργάτες της αυτό έχει ονειρευτεί για την βραδιά της Eurovision», είπε και συμπλήρωσε ότι ήδη το τραγούδι είναι νούμερο ένα στα ελληνικά Trends του YouTube.

Από την πλευρά της η Μαρία Κουφοπούλου, επικεφαλής της φετινής ελληνικής συμμετοχής είπε ότι όλη η ομάδα πηγαίνει στο Τελ Αβίβ με πολύ κέφι. Συμπλήρωσε ότι οι διοργανωτές έχουν πει πως δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί η συμμετοχή της Μαντόνα, ωστόσο συμπλήρωσε ότι κάνουν ό,τι μπορούν για να έχουν μια ευχάριστη και ευρηματική παρουσίαση.

Τέλος απαντώντας σε ερωτήσεις η Κατερίνα Ντούσκα είπε ότι η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός που αγκαλιάζει όλα τα είδη μουσικής και τόνισε πως έχει πίστη στο τραγούδι και την ομάδα της, επισημαίνοντας ότι όλα θα κριθούν πάνω στη σκηνή.

Δήλωσε δε ότι έχει ακούσει όλα τα τραγούδια που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό λέγοντας ότι ξεχωρίζει τα τραγούδια της Ολλανδίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας και φυσικά της Κύπρου που θα ερμηνεύσει η Τάμτα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
14/03/2019 15:06

Στα Μουσεία του Καπιτωλίου της Ρώμης θα παρουσιάσει ο οίκος Gucci τη συλλογή 2020

Be the first to comment on "“Όλα θα κριθούν στη σκηνή” δήλωσε η Κατερίνα Ντούσκα για τον διαγωνισμό της Eurovision"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*