Μετά τον Ερντογάν ο κ. Ελπιδοφόρος ευλόγησε τα όπλα και αυτών που “μάχονται” εναντίον των αμβλώσεων

File Photo: Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Φωτογραφία Νίκος Μαγγίνας, Οικουμενικό Πατριαρχείο




Ο Ιάκωβος, ως Αρχιεπίσκοπος Βορείου και Νοτίου Αμερικής, είχε την τόλμη να βαδίσει με τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ σε εποχές εξαιρετικά δύσκολες για την Αμερική.

Οι εξτρεμιστές αντίπαλοι του μαύρου ηγέτη δολοφονούσαν τότε. Άρα απαιτείτο τόλμη και θάρρος για να περπατήσει κανείς στην πορεία της ειρήνης. Ο Ιάκωβος δοξάστηκε για τη γενναία συμμετοχή του στην πορεία, ακόμα και από αυτούς που τον χαρακτήριζαν “ΣΙΑΚΩΒΟ”.

Ο κ. Ελπιδοφόρος, Αρχιεπίσκοπος Αμερικής σήμερα, αφού ευλόγησε το Τουρκικό Σπίτι του αυταρχικού Ταγίπ Ερντογάν, είδε πεδίον δόξης λαμπρόν στην πορεία (March for Life) των ψεκασμένων εναντίον των αμβλώσεων. Και την ευλόγησε…

Καταλαβαίνουμε ότι η Εκκλησία είναι εναντίον των αμβλώσεων και απορρίπτει το δικαίωμα της γυναίκας να αποφασίζει. Πρόκειται ασφαλώς για μία λάθος θέση που βασικά δείχνει ότι οι ιεράρχες ζουν ακόμα στο μεσαίωνα.

Όταν προέκυψε το θέμα με την παρουσία του Ελπιδοφόρου στα εγκαίνια του Ερντογάν, μερικοί της νεοφιλελεύθερης ελίτ και ο Σύριζα έσπευσαν να υποστηρίξουν την απαράδεκτη πράξη του.

Περιμένουμε να δούμε και τις αντιδράσεις τους σήμερα για την απόφαση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής να λάβει μέρος σε μία πορεία που προσβάλλει τα δικαιώματα των γυναικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πορεία (March for Life) εμφανίστηκαν στην πλειοψηφία τους οπαδοί του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Hellas Journal

Οι Τούρκοι γλύφουν εκεί που έφτυναν: Ο Τσαβούσογλου τηλεφώνησε στον Λαπίντ για να ευχηθεί περαστικά!!!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: