Κλειστά σχολεία και την Παρασκευή στην Αττική: Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα

File photo: Μαθήτρια δημοτικού σχολείου στη διάρκεια τηλεκπαίδευσης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Με τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσουν και αύριο Παρασκευή 28/1 τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική λόγω των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία ΕΛΠΙΣ.

Την απόφαση έλαβε ομόφωνα η Περιφέρεια Αττικής, μετά από διαβούλεση με τους δημάρχους Αττικής «και αφού αξιολογήθηκαν οι δυσκολίες που επικρατούν σε αρκετές περιοχές της Αττικής», όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

  • Η σχετική απόφαση ελήφθη με δεδομένο ότι εξακολουθούν να υφίστανται προβλήματα λόγω χαμηλών θερμοκρασιών στο σύνολο των περιοχών της Αττικής, ενώ υπάρχουν σημαντικά ζητήματα μετακίνησης τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών από και προς τα σχολεία.

Στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής επισημαίνεται ότι η λειτουργία ή μη των βρεφονηπιακών σταθμών αποτελεί ευθύνη των δήμων, οι οποίοι και θα ενημερώσουν άμεσα τους ενδιαφερόμενους.

Πάντως, κλειστοί θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή 28 του μηνός, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο ελέγχων των υποδομών (κτιρίων και προαυλίων χώρων), μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την πόλη.

 

Με τηλεργασία και την Παρασκευή θα λειτουργήσει το Δημόσιο

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: