Κάποιοι συνάδελφοι να συνετιστούν λέγοντας αλήθειες: Στις ΗΠΑ προσκλήθηκε ο Χριστοδουλίδης και μετά προέκυψε ο Κασουλίδης!

FILE PHOTO: Στιγμιότυπο από την τελετή παράδοσης του Υπουργείου Εξωτερικών στον νεοδιορισθέντα Υπουργό Εξωτερικών κ. Ιωάννη Κασουλίδη από τον τέως Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, Λευκωσία 11 Ιανουαρίου 2022. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Του ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ – Νέα Υόρκη

Ο βασικότερος λόγος που η Hellas Journal έχει καταξιωθεί στη συνείδηση της Ομογένειας, των Ελλαδιτών και Ελλήνων της Κύπρου είναι η σοβαρότητα, η έρευνα και ο σεβασμός προς τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια.

Στοιχεία που την έχουν αναδείξει και κρατήσει στην κορυφή. ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ

Η είδηση σχετικά με την πρόσκληση των ΗΠΑ στον τέως ΥΠΕΞ της Κύπρου, κ. Νίκο Χριστοδουλίδη έχει ήδη καταγραφεί και ο καθένας μπορεί να δει τις ημερομηνίες μέσα από τις δημοσιεύσεις. Αρχικά, ο κ. Μπλίνκεν είχε προσκαλέσει τον πρώην υπουργό Νίκο Χριστοδουλίδη. Όταν παραιτήθηκε και αποχώρησε, η πρόσκληση ανανεώθηκε για τον κ. Κασουλίδη. Σχετικό άρθρο ΕΔΩ.

Επίσης, ο καθένας μπορεί να δει ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα αφήνει εκτεθειμένους τους συντάκτες και τα όσα αναφέρουν:

“Οι Αμερικανοί, σχεδόν επιδεικτικά, προσκάλεσαν άμεσα τον Ιωάννη Κασουλίδη στην Ουάσινγκτον, αρχές Φεβρουαρίου, για συνάντηση με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, στέλνοντας δύο μηνύματα. Το πρώτο είναι μήνυμα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του Ιωάννη Κασουλίδη… Το δεύτερο είναι ένα μήνυμα απαξίωσης προς τον απελθόντα ΥΠΕΞ Νίκο Χριστοδουλίδη, τον οποίον έκριναν και κατέταξαν ως αναξιόπιστο πολιτικά…”.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα της άποψης και επιλογής του. Όμως κανένας που παίρνει το δημόσιο βήμα δεν έχει το δικαίωμα να στηρίζει τις απόψεις του/της/τους σε γεγονότα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αγαπητοί συνάδελφοι, στην Hellas Journal δεν χρειάζεται να επιδείξετε σεβασμό, τον έχει κερδίσει από τον κόσμο με αλήθειες και αυτό αρκεί και περισσεύει. Όμως, ο καθένας μας οφείλει να σεβαστεί αυτό τον κόσμο που αξίζει αλήθειες.

Όλες οι αλήθειες θα τις βρείτε πιο πάνω, κάνοντας “λίγη” έρευνα σε ημερομηνίες και κρατώντας την αξία της αντικειμενικότητας (ως κορυφαία αξία στα θέλω του κόσμου που έχει αηδιάσει – όχι άδικα).

*Ο Δρ. Νίκος Αντωνιάδης είναι Associate Professor στην Νέα Υόρκη σε θέματα Επικοινωνίας, Στρατηγικής & Πολιτικού Μάρκετινγκ και Συντάκτης στις εφημερίδες ikypros.com, L.A. Voice και Hellas Journal.

  • Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν απαραίτητα τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Το πήραμε χαμπάρι ότι ο ΟΗΕ μας βαρέθηκε; Είδε κανείς ότι μας το είπαν καθαρά; Εμείς τι κάνουμε για να ανατρέψουμε το «κύμα της πάπιας»;

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: