Hellas Journal: Κάθε φέτος και καλύτερα, κάθε μήνα και ψηλότερα * Νέο ρεκόρ τον Ιούλιο του 2021




Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Οι επιδόσεις όμως δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι η επιβράβευση μιας εργώδους συλλογικής προσπάθειας.

H Hellas Journal συνεχίζει σταθερά την ανοδική της πορεία κατακτώντας και κατοχυρώνοντας ένα σκαλοπάτι κάθε φορά.

Φέτος τον Ιούλιο, σημείωσε ένα ακόμη ρεκόρ με 1.635.806 μοναδικούς επισκέπτες σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics.

Πρόκειται για το επιστέγασμα μια προσπάθειας που καταβάλλεται από όλους τους συνεργάτες μας, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Όπως φυσικά ευχαριστούμε και εσάς τους αναγνώστες μας που εμπιστεύεστε την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ένα δημοσιογραφικό οργανισμό που:

  • Είναι 100% ανεξάρτητος από οικονομικά, επιχειρηματικά ή πολιτικά συμφέροντα.
  • Ζει μόνο από τα έσοδα του, τις διαφημίσεις.
  • Έχει όλα του τα έσοδα δηλωμένα και φορολογημένα ως το τελευταίο cent.
  • Ένα καθαρά δημοσιογραφικό προϊόν που έχει ως αποκλειστική του στόχευση να καταγράφει την επικαιρότητα χωρίς παρωπίδες και να δημοσιεύει όλες τις απόψεις χωρίς λογοκρισία και υστεροβουλία.

Η Hellas Journal δεν θα κουραστεί να επισημαίνει ότι η πρώτη και μόνη επιλογή μας είναι να δημοσιεύονται μόνον ειδήσεις και όχι κουτσομπολιά ή ανούσιες αναφορές στους αποκαλούμενους celebrities.

Με τον τρόπο αυτό έχουν αποκλειστεί τουλάχιστον οι μισές από τις αναρτήσεις που γίνονται καθημερινά από τον ανταγωνισμό και τους φέρνει τον συντριπτικά μεγαλύτερο όγκο της επισκεψιμότητάς τους.

Οι περισσότεροι από 1,6 εκατ. μοναδικοί επισκέπτες που επέλεξαν τον Ιούλιο 2021 την HJ είναι επισκέπτες που ενδιαφέρονται πρωτίστως για την ουσία της ενημέρωσης σε όλους τους τομείς.

Η HJ έχει πιστούς αναγνώστες που επανέρχονται και ενημερώνονται καθημερινά και διεξοδικά.

Σας ευχαριστούμε όλους και μπορούμε να συνεχίσουμε να υποσχόμαστε τα εξής:

  • Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος να υπηρετούμε την δημοσιογραφία την αλήθεια, την πατρίδα και τα εθνικά μας θέματα.
  • Να σεβόμαστε τις πηγές, να διασταυρώνουμε τις ειδήσεις μας, να έχουμε αλλεργία στα κάθε είδους fake news και να ζητάμε συγγνώμη για τα λάθη μας.

Σας προτείνουμε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας alert αποδεχόμενοι τη σχετική ειδοποίηση που βγαίνει κάτω δεξιά στην πρώτη μας σελίδα ή εμφανίζεται ως υπενθύμιση σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Με τον τρόπο αυτό έχετε άμεση και πλήρη γνώση όσων σημαντικών συμβαίνουν, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Παράλληλα μπορείτε να μας ακολουθείτε και στους λογαριασμούς μας στα social media: Στο facebook, στο twitter και στο instagram.

Έως το επόμενο κοινό μας ρεκόρ (HJ και αναγνωστών του) σας ευχόμαστε τα καλύτερα.

Η ομάδα της Hellas Journal

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: