Η πανδημία “σαρώνει” τον Δημοκρατικό Συναγερμό: Σε καραντίνα, θετικοί στον κορωνοϊό βουλευτές του κόμματος

Η βουλεύτρια του ΔΗΣΥ, Φωτεινή Τσιρίδου. Φωτογραφία via Facebook




Διαφορετική παραμονή πρωτοχρονιάς πέρασαν αρκετοί βουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού, αφού διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσαν στις σελίδες τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

  • Φωτεινή Τσιρίδου

Διαφορετικό το φετινό ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς για την βουλεύτρια του ΔΗΣΥ, όπως και για χιλιάδες συμπολίτες, σε καραντίνα.

Όπως ανακοίνωσε στη σελίδα της στο Facebook, εμφανίστηκε θετική κατά τον καθημερινό αυτοέλεγχο και αποτελεί ένα από τα χιλιάδες κρούσματα Covid-19 που εντοπίζονται τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας. Η Φωτεινή Τσιρίδου έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλους με αφορμή τη δική της περιπέτεια.

«Το φετινό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς θα είναι για μένα διαφορετικό. Οπως άλλωστε για χιλιάδες συμπολίτες μας. Θα το περάσω σε καραντίνα καθώς πριν από λίγο κατα τον καθημερινο αυτοέλεγχο εμφανίστηκα θετική και είμαι κι εγώ ένα από τα χιλιάδες νέα κρούσματα Covid19 στη χώρα.

Αυτό το μήνυμα το γράφω για 4 λόγους:

1. Για να ενημερώσω όσους με συνάντησαν αυτές τις ημέρες και να είναι ακόμη πιο προσεκτικοί. Φοράμε μάσκα, περιορίζουμε τις επαφές μας, κρατάμε αποστάσεις.

2. Ο αυτοέλεγχος είναι ιδιαίτερα σημαντικός τις κρίσιμες αυτές μέρες που διανύουμε και η ατομική μας ευθύνη είναι αυτή που θα καθορίσει τα επόμενα βήματα.

3. Εμβολιαζόμαστε για να το περάσουμε όλοι όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

4. Για να μη νιώθει καμία και κανένας μόνος. Το αίσθημα αγάπης διαπερνά τους τοίχους του δωματίου στο οποίο είμαστε κλεισμένοι.

Εύχομαι το 2021 που φεύγει να δώσει τη σκυτάλη σε ένα 2022 γεμάτο υγεία και ασφάλεια.

Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!» έγραψε

  • Δημήτρης Δημητρίου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, πέρασε την παραμονή της πρωτοχρονιάς υπό περιορισμό με τα μέλη της οικογένειας του, αφού όπως ανακοίνωσε βρέθηκαν όλοι θετικοί στον κορωνοϊό.

«Η τελευταία μέρα του 21 μας βρήκε και τους 3 θετικούς στον κορωνοϊό. Μετά από μια βδομάδα δικής μου απομόνωσης, έχουμε τουλάχιστον σήμερα ο ένας τον άλλον και τα χαμόγελα μας. Στην ανατολή λοιπόν της νέας χρονιάς, ας ευχηθούμε σε όλους το 2022 να έχουμε την υγεία μας, να συνεχίσουμε όρθιοι με αισιοδοξία και πίστη στον τελικό στόχο. Ας είμαστε ενωμένοι με το μυαλό και την καρδιά μας ανοικτά. Καλή χρονιά σε όλους» ανέφερε.​​​​​​​

  • Νίκος Γεωργίου

Σε καραντίνα και ο βουλευτής Νίκος Γεωργίου, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, με σχετικά ήπια συμπτώματα

«Παράξενα συναισθήματα για γιορτάρες μέρες, με την πανδημία να δείχνει παγκοσμίως τα δόντια της. Μαζί με την οικογένεια μου παραμένουμε περιορισμένοι στο σπίτι, καθότι διαγνωστήκαμε και εμείς θετικοί στο COVID-19 με σχετικά ήπια συμπτώματα. Η σκέψη μας, είναι με τους νοσηλευόμενους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν μάχες για τις ανθρώπινες ζωές στους θαλάμους και στις εντατικές των Νοσοκομείων. Να τους περιβάλλουν οι προσευχές όλου του κόσμου. Εύχομαι ολόψυχα Καλή Νέα Χρονιά με Υγεία, Αισιοδοξία και Αγάπη. Ευημερία και Ειρήνη στο τόπο μας. Χρόνια πολλά!» έγραψε.

  • Σάβια Ορφανίδου

Υπό περιορισμό με την κόρη της πέρασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Σάβια Ορφανίδου αφού εδώ και μέρες έχει διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό. Όπως αναφέρει η βουλεύτρια σε ανάρτησή της, πρόλαβε να λάβει την 3η δόση του εμβολίου.

«Αυτή είναι η δική μου παραμονή πρωτοχρονιάς! Εδώ και μέρες έχω διαγνωστεί θετική στον κορωνοιο και είμαι περιορισμένη με την κόρη μου.

Γνωρίζω ότι την πιο πάνω κατάσταση την βιώνουν χιλιάδες συμπολίτες μας αυτή τη στιγμή. Η πλειοψηφία ευτυχώς είναι εμβολιασμένη και το περνά χωρίς έντονα συμπτώματα όπως και εγώ (συμπτωματικά τις ίδιες μέρες έβαζα και την τρίτη δόση του εμβολίου ευτυχώς). Γνωρίζω όμως ότι υπάρχουν και άτομα που δίνουν αυτή τη στιγμή τη μεγάλη μάχη για τη ζωή τους. Και μαζί τους στον αγώνα τους βρίσκονται δεκάδες γιατροί και νοσηλευτές που με θυσίες παλεύουν για να σώσουν ζωές. Σε όλους αυτούς εύχομαι ολόψυχα δύναμη και υπομονή και ο Θεός μαζί τους.

Ευχαριστώ από καρδιάς τις αγαπημένες φίλες και αγαπημένους μου φίλους που με βοηθούν εδώ και μέρες. Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα που βοηθούν και τους γονείς μου, οι οποίοι περνούν την ίδια δοκιμασία, με καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής.

Μια ευχή έχω για το 2022 και νομίζω είναι η ίδια για όλους μας! Ένα 2022 Covid free, ένα έτος γεμάτο Υγεία, γεμάτο βαρετή καθημερινότητα, γεμάτο φως και ηρεμία!

Καλή νέα χρόνια να έχουμε με όλες τις ευλογίες του Θεού!

#happynewyear2022» έγραψε.

Απαιτούνται ισχυρές συμμαχίες και ισχυρός στρατός, λέει ο Συρίγος: Μόνο εμπόδιο στα τουρκικά μεγαλοϊδεατικά σχέδια ο Ελληνισμός

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: