Άνω κάτω ο ΔΗΣΥ στην Κύπρο, κανονικός «εμφύλιος» στη Δεξιά, ασπίδα στους αντάρτες η Αννίτα: «Αλλιώς ξέραμε το κόμμα και αλλιώς το συναντήσαμε» (video)

Η πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη και τον Νίκο Τορναρίτη στη Λευκωσία. Φωτογραφία Annita Demetriou, @AnnitaDemetriou




Με πυρά κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού ο Μάριος Τσέλεπος, εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Πάφου, λίγες μέρες αφότου ζήτησε να διαγραφεί από το μητρώο του κόμματος, θέτοντας τον εαυτό του απέναντι στον εκλεκτό του ΔΗΣΥ, Κωστάκη Κωνσταντίνου.

«Ο συναγερμικός κόσμος έχει αξιοπρέπεια και βλέπει με καθαρά μάτια τον κόσμο και την ηγεσία. Δεν τηρήθηκαν οι δημοκρατικές διαδικασίες, εμείς αλλιώς ξέραμε τον Δημοκρατικό συναγερμό τα απλά του μέλη και αλλιώς τον συναντήσαμε», δήλωσε στο OMEGA ο Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΟΑ Πάφου, Μάριος Τσέλεπος.

Μιλώντας στην Κωνσταντίνα Δημητρίου, ανέφερε πως όλους αυτούς τους μήνες διαπίστωσε ετσιθελισμούς, τακτικισμούς και έλλειψη δημοκρατικών διαδικασιών μέσα στους κομματικούς σχηματισμούς.

Στην αντεπίθεση κατά των ανταρτών του κόμματος βγήκε η Αννίτα Δημητρίου, η οποία τόνισε πως δεν θα επιτρέψει να συνεχιστεί οποιαδήποτε συζήτηση που σκοπό έχει προσωπικά ζητήματα και όχι πολιτικά. Προσθέτοντας πως δεν έχει ακολουθηθεί άλλη διαδικασία από αυτή που υπάρχει στο καταστατικό του κόμματος και δεν στερήθηκε ο λόγος από κανέναν.

«Δεν εξυπηρετεί σε καμία περίπτωση αυτή τη στιγμή αν πραγματικά γνοιαζόμαστε γι’ αυτή την παράταξη να λειτουργούμε με τρόπο που ζημιώνει αυτό τον περήφανο χώρο, και καλώ όλους τους συναγερμικούς φίλους και φίλες να προστατεύσουν το σπίτι τους. Δεν είναι προσωπική υπόθεση κανενός ο ΔΗΣΥ, αυτό το κόμμα έχει αρχές και αξίες και θα τις διαφυλάξει για το καλό της Κύπρου μας πάνω απ΄όλα», δήλωσε η πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα δημητρίου.

Με την Πρόεδρο να αναφέρει πως ύψιστη τους προτεραιότητα είναι ο ΔΗΣΥ να πάει καλά στις εκλογές, για να πάει καλά και ο τόπος.

Πολύ σύντομα η νέα αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα, διαβεβαιώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: