Οι Αυστραλοί μετέφεραν τον Τζόκοβιτς σε ξενοδοχείο – κολαστήριο μεταναστών: Όσο εξετάζεται η έφεσή του [εικόνες]

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Photo via Twitter, @DjokerNole




Όλο και χειροτερεύει η απρόσμενη περιπέτεια του ανεμβολίαστου Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία.

Μετά την απόφαση της χώρας να του απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα προκειμένου να λάβει μέρος στο grand slam τουρνουά Australian Open ο ίδιος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας επανεξέταση της απόφασης.

Η βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς δεν εγκρίθηκε από την κυβέρνηση της Αυστραλίας, όπου επιτρέπεται να εισέλθουν μόνο εμβολιασμένοι κατά της Covid-19. Ως εκ τούτου, ο Τζόκοβιτς θα πρέπει να αναχωρήσει από τη χώρα, ενώ οι δικηγόροι του προσπαθούν να ανατρέψουν την απόφαση όπως μεταδίδουν οι The Age και η Sydney Morning Herald.

Και έως ότου γίνει αυτό, οι Αυστραλοί του φέρονται όπως σε κάθε άλλο ξένο, μετανάστη ή μη, που επιχειρεί να εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι Αρχές της Μελβούρνης τον μετέφεραν από το αεροδρόμιο Τουλαμαρίν σε ξενοδοχείο στην περιοχή Κάρλτον, με media της χώρας να υποστηρίζουν ότι σε αυτό το ξενοδοχείο μένουν 46 μετανάστες, αρκετοί από αυτούς για εννέα-δέκα χρόνια.

Δημοσιογράφος του Guardian Australia δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται τα μηνύματα «περάστε εντός, ελεύθερα βασανιστήρια» και «30 άνθρωποι βασανίζονται για 3089 ημέρες, όλοι τους κάτω από 35 ετών» στον τοίχο και σε μία ξύλινη επιφάνεια.

Ο πρόεδρος της Σερβίας “φωνάζει” για τον Τζόκοβιτς: Ακυρώθηκε η βίζα του, του ζητήθηκε να φύγει από την Αυστραλία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: