Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με περίπατο επικράτησε 73-51 της Ζαλγκίρις και πλέον ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στην 3η θέση

Ο Joel Bolomboy της CSKA Moscow σε παλαιότερο αγώνα. EPA/YURI KOCHETKOV




Άνετο πέρασμα από το Κάουνας, πραγματοποίησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία πανηγύρισε την ένατη νίκη της, δημιουργώντας τριπλή ισοβαθμία στην τρίτη θέση, την οποία «μοιράζεται» με τον Ολυμπιακό και την Αρμάνι Μιλάνο.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έφτασε με… περίπατο στο τελικό 73-51 επί της Ζαλγκίρις, για την 14η αγωνιστική της Euroleague, διευρύνοντας σε 4-0 το αήττητο σερί της και υποχρεώνοντας τους Λιθουανούς στην 11η ήττα τους, με την οποία παρέμειναν στον… βυθό της κατάταξης.

Η άμυνα των Ρώσων απλοποίησε το έργο τους, τη στιγμή που οι Αλεξέι Σβεντ (17π.) και Νίκολά Μιλουτίνοβ (19π., 12ρ.) «καθάριζαν» στην επίθεση.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 28-30, 39-57, 51-73

Στο Πριγκιπάτο, η Αρμάνι Μιλάνο έδωσε τέλος στην αγωνιστική… κατηφόρα της (προερχόταν από 4 σερί ήττες), επιστρέφοντας με σπουδαίο «διπλό» στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα επικράτησε με 71-65 της Μονακό, βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 9-5 και υποχρεώνοντας τους Μονεγάσκους στην πέμπτη διαδοχική ήττα τους (5-9).

Εκτελώντας από τα 6.75 (10/25 τρίποντα), έχοντας τον έλεγχο των επιθετικών ριμπάουντ και αξιοποιώντας την απουσία του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος αγωνίστηκε για μόλις τρία λεπτά στο πρώτο μέρος, πριν υπάρξει παρεξήγηση με το τεχνικό επιτελείο, η οποία τον μετέτρεψε σε θεατή για το υπόλοιπο της αναμέτρησης, η Αρμάνι δεν… αγχώθηκε στο Μόντε Κάρλο.

Κορυφαίος των νικητών ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με 13 πόντους, ο Μπεν Μπέντιλ πρόσφερε 9 πόντους, ενώ ο Πάρις Λι με 19 δεν κατάφερε να κάνει τη ζημιά από τη Μονακό.

Τα δεκάλεπτα: 14-26, 27-39, 44-57, 65-71

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βαρκελόνη, Ισπανία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: