Έδεσσα: Σήμερα απολογείται στον ανακριτή ο 33χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε 17χρονη [video]

Photo Ο 33χρονος οδηγείται στον Εισαγγελέα. Screenshot via glomex ALPHA




Ποινική δίωξη για αρπαγή ανήλικης, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, άσκησε η εισαγγελέας Έδεσσας στον 33χρονο ο οποίος συνελήφθη προχθες το βράδυ, σε χωριό της Πέλλας, με την κατηγορία ότι επιτέθηκε και να ξυλοκόπησε 17χρονη κοπέλα, τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο δικηγόρος του 33χρονου, δήλωσε ότι ο πελάτης του «αρνείται τις κατηγορίες» και ότι «είναι βαρύτατες αλλά έωλες». Η εισαγγελέας παρέπεμψε τον 33χρονο στον ανακριτή από τον οποίο πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σήμερα Τρίτη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ανήλικης, ο 33χρονος την περίμενε έξω από το σπίτι της τα ξημερώματα της Κυριακής. «Ήταν κρυμμένος και την περίμενε καθώς γυρνούσε από έξοδο, την αιφνιδίασε και άρχισε να την χτυπάει και την έσυρε από τα μαλλιά μέχρι το αυτοκίνητό του».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι ο δράστης όταν συνειδητοποίησε ότι από τα χτυπήματα η κοπέλα αιμορραγούσε την απείλησε να αναφέρει το περιστατικό στη μητέρα της. Ο κατηγορούμενος κρατείται.

Η σοκαριστική περιγραφή της 17χρονης

Η κατάθεση της κοπέλας που φέρεται να έπεσε θύμα της επίθεσης είναι χαρακτηριστική:

«Ήμουν στην πόρτα του σπιτιού μου. Προσπαθούσα να ψάξω στην τσάντα μου τα κλειδιά μου, όταν ξαφνικά ήρθε από πίσω μου χωρίς να τον αντιληφθώ και άρχισε να με χτυπά με μανία. Στη συνέχεια με έσυρε από τα μαλλιά μέσα στο αυτοκίνητο. Με έβαλε μέσα και άρχισε πάλι να με χτυπά».

Ο 33χρονος διέφευγε της σύλληψης κρυμμένος σε καλύβα σε χωριό της περιοχής, όπου και τελικά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Στο δικαστήριο μετέβη και η μητέρα της καταγγέλουσας, η οποία δήλωσε ότι η κόρη της είναι σε καλή κατάσταση. «Θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη» είπε, απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / STAR

Στον εισαγγελέα ο 33χρονος που ξυλοκόπησε την 17χρονη επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: