Ο Διαμαντής διαψεύδει τα δημοσιεύματα για χωρισμό από τη Ζωή: Ο Καραναστάσης απαντά για τα “σύννεφα” στη σχέση του με την Κωνσταντοπούλου

FILE PHOTO: Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη (4-Α), ο εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος (3-Δ) , ο πρόεδρος της επιτροπής βουλευτής ΝΔ Μάνος Κόνσολας (3-Α), ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Διαμαντής Καραναστάσης (Δ) και ο βουλευτής ΝΔ Γιώργος Κωτσός (4-Δ) συμμετέχουν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, στην αίθουσα της Γερουσίας, με θέμα : Πολιτιστική Πολιτική και Περιφερειακή Ανάπτυξη, Τρίτη 5 Μαρτίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές




Την έντονη αντίδρασή του για τα δημοσιεύματα και τη φημολογία γύρω από τον υποτιθέμενο χωρισμό του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου εξέφρασε ο ηθοποιός και βουλευτής της “Πλεύσης Ελευθερίας”, Διαμαντής Καραναστάσης, με στόρι που ανέβασε στο Instagram.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης επιτέθηκε στους δημοσιογράφους που έγραψαν για υποτιθέμενα “σύννεφα” και κρίση στη σχέση του με την πρόεδρο του κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι, η εφημερίδα “Εσπρέσσο” της Κυριακής με αναλυτικό ρεπορτάζ έκανε λόγο για χωρισμό του ζεύγους, υποστηρίζοντας ότι ο χρόνος θα δείξει αν θα είναι οριστικός.

Ειδικότερα, η εφημερίδα, στο δημοσίευμα με τίτλο “Κρίση στο love story της Ζωής”, κάνει λόγο για ένα “ευαίσθητο προσωπικό ζήτημα που έγινε αγκάθι στην καρδιά της Ζωής Κωνσταντοπούλου”, δίνοντας συνέχεια σε σχετικά δημοσιεύματα περί κρίσης στη σχέση του ζευγαριού.

Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε μόνη στα έδρανα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της τριήμερης συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας. Από τη διαδικασία απουσίαζε ο σύντροφός της και βουλευτής του κόμματος Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος συνήθως κάθεται κοντά της στις συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου.

Το παραπάνω δημοσίευμα αναπαρήγαγε το πρωί της Δευτέρας 8 Απριλίου η εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό”, με δημοσιογράφο της να συναντά τον ηθοποιό και βουλευτής της “Πλεύσης Ελευθερίας” Σπύρο Μπιμπίλα.

Ο κ. Μπιμπίλας δεν θέλησε να δώσει συνέχεια σε όσα γράφονται για την Πρόεδρο του κόμματος, και την προσωπική της ζωή. Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας σχολίασε ότι αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάτι παραπάνω για το ζευγάρι θα πρέπει να ρωτήσει, την ίδια, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Διαμαντής Καραναστάσης: Ξεσπάει για τα δημοσιεύματα που γράφουν για σοβαρή κρίση στη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

“Κι εδώ… είναι ο χώρος που αφιερώνω στα κίτρινα σκουπίδια που κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του, γιατί δεν μιλάει ποτέ και δεν ασχολείται ποτέ μαζί τους”, έγραψε ο ηθοποιός, ξεκαθαρίζοντας πως, με εξαίρεση μια μέρα που απουσίαζε λόγω ασθένειας, ήταν πάντα παρών στις συνεδριάσεις της Βουλής.

Μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες που τον δείχνουν στα έδρανα της Βουλής, αλλά και την επιστολή του στον πρόεδρο του κοινοβουλίου για την απουσία του λόγω ασθένειας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: