Χριστουγεννιάτικα στολίστηκε το Υποβρύχιο Μουσείο Γλυπτικής «MUSAN» στην Αγία Νάπα

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου φορώντας τη στολή του δύτη και του ΄Αη Βασίλη καταδύθηκε στα νερά της περιοχής Περνέρα, όπου βρίσκεται το Υποβρύχιο Μουσείο Γλυπτικής και τοποθέτησε μαζί με ομάδα δυτών στολισμένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και πανό, στο οποίο αναγράφονται οι ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο Νέο έτος 2022. ΚΥΠΕ




Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου φορώντας τη στολή του δύτη και του Αη Βασίλη καταδύθηκε στα νερά της περιοχής Περνέρα, όπου βρίσκεται το Υποβρύχιο Μουσείο Γλυπτικής και τοποθέτησε μαζί με ομάδα δυτών ένα στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο και πανό, στο οποίο αναγράφονται ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο Νέο έτος 2022».

Ο Δήμαρχος ανέφερε πως «αφήνουμε πίσω μας άλλη μία χρονιά με πρωτόγνωρες δυσκολίες και ατενίζουμε το μέλλον με πίστη και αισιοδοξία. Προσδοκούμε, το 2022 να φέρει στον κάθε ένα ξεχωριστά υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, πρόοδο και την απελευθέρωση της πατρίδας μας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «πρόκειται για τη δεύτερη βουτιά στο Υποβρύχιο Μουσείο του Δημάρχου Αγίας Νάπας από την ολοκλήρωση του μέχρι σήμερα».

Ο κ. Ζαννέττου «πραγματοποίησε την πρώτη εξερευνητικού χαρακτήρα επίσκεψη του στο «MUSAN» λίγο πριν τα επίσημα εγκαίνια στις 31 Ιουλίου 202, μαζί με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων Γιάννη Καρούσο, εκπρόσωπο του Τμήματος Αλιείας και Θαλάσσιων Ερευνών και τον καλλιτέχνη Jason deCaires Taylor, ο οποίος κατασκεύασε τα γλυπτά που φιλοξενούνται στο Μουσείο».

Φωτογραφία μέσω ΚΥΠΕ

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/Φανίτσα Ζαννέττου/ΗΦ
Λάρνακα, Κύπρος

Ενθαρρυντικό μήνυμα στην Κύπρο: Πάνω από 94.000 εμβολιασμοί το τελευταίο δεκαήμερο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: