Αυτοί είναι οι τρεις κορυφαίοι προορισμοί εξωτερικού των Αμερικανών

File Photo Το Μεξικό φαίνεται να είναι κορυφαίος προορισμός των Αμερικανών via pixabay.com




Ενώ οι περισσότεροι ταξιδιώτες των ΗΠΑ θα επισκεφθούν εγχώριους προορισμούς αυτές τις γιορτές, το Μεξικό φαίνεται να είναι κορυφαίος προορισμός για όσους πηγαίνουν στο εξωτερικό.

Αυτό αναφέρει η έρευνα των κορυφαίων προορισμών διακοπών της Allianz Partners USA.

Συγκεκριμένα, οι τρεις καλύτεροι διεθνείς προορισμοί βρίσκονται όλοι στο Μεξικό. Πρόκειται για το Κανκούν, το Σαν Χοσέ Ντελ Κάμπο και το Πουέρτο Βαγιάρτα.

Η Allianz έφτιαξε τη λίστα της αναλύοντας σχεδόν 4 εκατομμύρια δρομολόγια για πτήσεις μετ’ επιστροφής που αναχωρούν από τις ΗΠΑ. Η ανάλυση έγινε για αναχωρήσεις από τις 18 Δεκεμβρίου και επιστροφές έως τις 30 Δεκεμβρίου. Συνολικά, το 87% αφορούσε ταξίδια εσωτερικού και το 13% διεθνή.

Το Κανκούν είναι ο κορυφαίος διεθνής προορισμός των ταξιδιωτών διακοπών τα τελευταία χρόνια. Φέτος, το Σαν Χοσέ Ντελ Κάμπο και το Πουέρτο Βαγιάρτα ανέβηκαν και οι δύο από μία θέση στο Νο. 2 και 3, αντίστοιχα. Αντίστοιχα, το Σαν Χουάν στο Πουέρτο Ρίκο, έπεσε από την πρώτη λίστα.

Φέτος ήταν η πρώτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια που ευρωπαϊκοί προορισμοί μπήκαν στη λίστα. Το 2018, το Παρίσι ήταν το Νο. 10.

Στα ταξίδια εσωτερικού, η Νέα Υόρκη ήταν ο κορυφαίος προορισμός. Ακολούθησε το Σιάτλ, το Ορλάντο, το Λος Άντζελες, το Φοίνιξ, η Βοστώνη, η Ατλάντα, το Λας Βέγκας, το Σολτ Λέικ Σίτι και το Ντάλας-Φορτ Γουόρθ.

Σύμφωνα με τν Allianz, τα ταξίδια διακοπών θα αυξηθούν κατά 34% σε σύγκριση με πέρυσι.

Με πληροφορίες από tourismtoday.gr

Deloitte : Αισιοδοξία για την ανάκαμψη της ξενοδοχειακής βιομηχανίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: