Θετικός στον κορωναϊό ο Γιώργος Παράσχος: Στον αέρα το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

File photo Ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Παράσχος. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ μέσω ΚΥΠΕ




Θετικός στον κορωναϊό διαγνώστηκε ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Παράσχος, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να ανακοινώνει ακόμη δύο κρούσματα στις τάξεις της. Πρόκειται για τον βοηθό του τεχνικού της ομάδας, Παναγιώτη Γκουτσίδη και το γυμναστή Γιώργο Πήδουλα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, και τα τρία μέλη του τεχνικού τιμ τέθηκαν σε απομόνωση.

Η ομάδα του Περιστερίου έκανε επίσης γνωστή την πρόθεσή της να ζητήσει αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στο Περιστέρι.

Αυτή είναι η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα κορωναϊού και όλα αφορούν μέλη του τεχνικού.

Συγκεκριμένα, θετικοί εντοπίστηκαν ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, ο άμεσος βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής, Γιώργος Πήδουλας και ως εκ τούτου ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο οι νοσούντες έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα αιτηθεί από τη διοργανώτρια Αρχή αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (21/11, 19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου».

Πληροφορίες από atromitosfc.gr

Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού παίκτριας της PSZ: Ο Ερίκ Αμπιντάλ στο στόχαστρο των αρχών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: