Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού παίκτριας της PSZ: Ο Ερίκ Αμπιντάλ στο στόχαστρο των αρχών

File photo Ο παλαίμαχος σταρ της Εθνικής Γαλλίας, Ερίκ Αμπιντάλ. EPA/SALVATORE DI NOLFI μέσω ΚΥΠΕ




Ανατροπή στην υπόθεση της επίθεσης που δέχθηκε η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Κέιρα Χαμραουί, καθώς στο επίκεντρο των σχετικών ερευνών έχει τεθεί το όνομα του μεγάλου άσου του παρελθόντος, Ερίκ Αμπιντάλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Le Monde».

Για την υπόθεση είχε κατηγορηθεί αρχικά η συμπαίκτρια της Χαμραουί, Αμινάτα Ντιαλό, η οποία φερόταν να έχει οργανώσει τη βίαιη ενέδρα που σημειώθηκε στις 4 Νοεμβρίου, οπότε η ίδια πήγαινε σπίτι τη Χαμραουί με το αυτοκίνητό της.

Ωστόσο, για την επίθεση των κουκουλοφόρων με σιδηρολοστούς στην 31χρονη διεθνή Γαλλίδα παίκτρια της Παρί, οι αρχές έχουν αρχίσει να εξετάζουν τον πρώην σταρ της Εθνικής Γαλλίας, καθώς εντοπίστηκε ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν καταχωρημένο στο όνομά του.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Le Monde», ο πρώην τεχνικός γραμματέας της Μπαρτσελόνα κι άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση. Μάλιστα, το γαλλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδεχόμενη υπόθεση «εκδίκησης», λόγω των ερωτικών σχέσεων που συνέδεαν Αμπιντάλ και Χαμραουί, απορρίπτοντας έτσι το αγωνιστικό κίνητρο της Ντιαλό, η οποία και αφέθηκε ελεύθερη. Αρκετές, μάλιστα, από τις παίκτριες της Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσαν ότι η Χαμραουί τηλεφώνησε στον Αμπιντάλ την επομένη της βίαιης επίθεσης.

Όπως δήλωσε η εισαγγελέας του δικαστηρίου των Βερσαλλιών, ο πάλαι ποτέ διεθνής με τους Τρικολόρ θα κληθεί σε ακροαματική διαδικασία το προσεχές διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και με τη σύζυγό του, Χαγιέτ. Μεταξύ όσων είχε καταθέσει η Ντιαλό κατά την κράτησή της, είχε τονίσει ότι οι δύο δράστες της επίθεσης κατηγόρησαν τη Χαμραουί πως «κοιμάται με παντρεμένους άνδρες». Στοιχείο που συνδέεται και με τα απειλητικά μηνύματα που έλαβαν στα κινητά τους οι παίκτριες των Παριζιάνων λίγες ώρες μετά την επίθεση.

Από την πλευρά του Αμπιντάλ, ο δικηγόρος του αρνήθηκε να δώσει την παραμικρή εξήγηση για τη σύνδεσή του πελάτη του με την υπόθεση, δηλώνοντας στη «Le Monde»: «Μίλησα με τον Ερίκ, αλλά δεν θα σας πω απολύτως τίποτα προς το παρόν».

Πληροφορίες από Le Monde

Παίκτρια της PSZ έβαλε μπράβους με λοστούς να τραυματίσουν συμπαίκτριά της: Για να παίζει στην 11αδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: