Ο Παναθηναϊκός ξόρκισε τον “κακό του δαίμονα”: Με 3-1 επικράτησε εκτός έδρας της Λαμίας [video]

Photo Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν το γκολ της ισοφάρισης. Screenshot via glomex COSMOTE TV




Τον “κακό του δαίμονα” τα τελευταία χρόνια κατάφερε να ξορκίσει το βράδυ της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας επί της Λαμίας.

Οι ‘πράσινοι” πέτυχαν μια πολύ σημαντική νίκη στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» για τη 10η αγωνιστική της Super League, ωστόσο έφυγαν “πληγωμένοι” από το γήπεδο. Ο Καρλίτος Λόπεθ που αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο στο 28ο λεπτό, υπέστη διάταση στο δικέφαλο, ενώ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του «τριφυλλιού», Ραμόν Λούντκβιστ, έγινε αλλαγή στο 77’ λόγω διαστρέμματος στο δεξί πόδι.

Και οι δύο είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (11η αγωνιστική), ωστόσο, όπως τόνιζαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πρόλαβαν και στις δύο περιπτώσεις τα… χειρότερα.

Γιοβάνοβιτς: «Παίξαμε ήρεμα, νικήσαμε δίκαια»

Ικανοποιημένος από την «αντίδραση» που έβγαλαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Λαμία, φτάνοντας ως την ανατροπή, εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Είχαμε άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, η Λαμία μέχρι τώρα ήταν καλή και δύσκολη ομάδα να την κερδίσεις, αλλά τα καταφέραμε. Ξέραμε πως έπρεπε να έχουμε υπομονή, αλλά αξίζαμε τη νίκη που δίκαια ήρθε» τόνισε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Δεν αλλάξαμε τον τρόπο σκέψη μας, παίξαμε ήρεμα, απέναντι σε μία ομάδα που αμυνόταν καλά και αυτό ήταν που μας έδωσε τις λύσεις, είχαμε ηρεμία και επιμέναμε. Παρά τους τραυματισμούς, οι αλλαγές μας έδωσαν τις επιλογές να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και μας έδωσαν τις λύσεις για να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Νίκη Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ κόντρα σε όλα τα προγνωστικά [video-photos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: