Νίκη Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ κόντρα σε όλα τα προγνωστικά [video-photos]

Photo Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε πανηγυρικό στιγμιότυπο, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Με ένα απίστευτο comeback στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια απρόσμενη νίκη στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, σε ένα ντέρμπι από τα… παλιά, καθώς οι δύο “Αιώνιοι” είχαν να συναντηθούν για το ελληνικό πρωτάθλημα περίπου 3 χρόνια.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι, έχοντας έναν εκπληκτικό Νέντοβιτς και ευστοχία από τη γραμμή των 6,75 σε κρίσιμα σουτ, την ώρα που η μπάλα έκαιγε.

Ο πάγκος των “Πρασίνων”. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ μέσω ΚΥΠΕ

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες τους παιχνιδιού στην crunch time, ενώ είχε φτάσει να προηγείται στα μέσα της 4ης περιόδου ακόμη και με διψήφια διαφορά.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού Λίβιο Ζαν Σαρλ μάχεται για τη μπάλα με τον Ντάριλ Μέϊκον. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ μέσω ΚΥΠΕ

Μια τεχνική ποινή στον Βεζένκοφ, η έλλειψη συγκέντρωσης σε επίθεση και άμυνα, τα κρίσιμα τρίποντα των Σαντ-Ρος και Κασελάκη και ένας εκπληκτικός Νέντοβιτς, έφεραν στους Πράσινους την πολυπόθητη νίκη, σε ένα ματς που λίγοι περίμεναν ότι θα έχει αυτή την κατάληξη.

Από τους Ερυθρόλευκους, εξαιρετικός ήταν ο σέντερ της ομάδας Μουστάφα Φαλ, ο οποίος κυριάρχησε στις δύο ρακέτες, χωρίς η απόδοσή του να είναι αρκετή για την επικράτηση.

Ο Μουσταφά Φαλ καρφώνει την μπάλα στο καλάθι. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ μέσω ΚΥΠΕ

Ο Γκάλης αποθεώνει Αντετοκούνμπο και δηλώνει: Αισθάνομαι σαν μπαμπάς του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: