Η σωφερίνα… Βασίλισσα Ελισάβετ: Στο τιμόνι της Jaguar της παρά τα δημοσιεύματα για την υγεία της [video]

Photo Η Βασίλισσα Ελισάβετ στην Jaguar της. Screenshot via glomex ERT




Παρά τα δημοσιεύματα για την κατάσταση της υγείας της και τις συμβουλές των γιατρών, η βασίλισσα Ελισάβετ “συνελήφθη” να οδηγεί μόνη της μια πράσινη Jaguar στο κάστρο του Γουίνσδορ, φορώντας γυαλιά ήλιου και μαντήλι στο κεφάλι.

Η βασίλισσα, η οποία φέρεται να έχει λάβει συστάσεις από τους γιατρούς της να απέχει δύο εβδομάδες από τα βασιλικά καθήκοντα, φαινόταν ευδιάθετη και υγιής πίσω από το τιμόνι.

Αν και ο νόμος δεν την αναγκάζει να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης, η ίδια έμαθε να οδηγεί κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όταν υπηρετούσε ως μηχανικός για την βοηθητική εδαφική υπηρεσία γυναικών (ATS) του βρετανικού στρατού.

Πηγές από το παλάτι αναφέρουν πως η 95χρονη θα ακολουθήσει πλήρως τις ιατρικές συμβουλές και θα ακυρώσει όλες τις επίσημες επισκέψεις της. Άλλωστε μία από τις υποχρεώσεις που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, ήταν η δεξίωση για την έναρξη της συνόδου κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή COP26, η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα στη Γλασκώβη της Σκωτίας.

Την περασμένη βδομάδα ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον είπε: «Μίλησα με την Αυτής Μεγαλειότητα και είναι σε πολύ καλή φόρμα. Πρέπει απλώς να ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών της και να ξεκουραστεί και νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικό. Νομίζω ότι όλη η χώρα της εύχεται να γίνει καλά».

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Μπόρις Τζόνσον: «Η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: