Ξεφεύγει η κατάσταση στα ΕΠΑΛ: Μαθητές απειλούσαν ανήλικη συμμαθήτριά τους στο Κερατσίνι και μετά την… κούρεψαν

File photo: Αστυνομικός κάνει προσαγωγή. ΑΠΕ-ΜΠΕ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




Μετά τα όσα τραγικά συμβαίνουν στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και Ευόσμου με ακροδεξιούς να δημιουργούν επεισόδια και να χαιρετούν ναζιστικά, ένα άλλο περιστατικό βίας ήρθε στη δημοσιότητα από την εκπομπή του Alpha «T-Live».

Το πρωτοφανές συμβάν σημειώθηκε αυτή τη φορά στο ΕΠΑΛ Κερατσινίου, όπου μαθήτρια κούρεψε χωρίς τη θέλησή της συμμαθήτριά της. Μάλιστα η μητέρα του ανήλικου θύματος καταγγέλλει ότι η κοπέλα είχε υποστεί bullying, πριν το περιστατικό, και ότι δεχόταν απειλές.

Η μητέρα της ανέφερε οργισμένη: «Το παιδί είχε προβλήματα. Της έστελναν απειλητικά μηνύματα που της έλεγαν ότι πρέπει να έχει μαχαίρι μαζί της, γιατί “θα σε σκοτώσουμε στο ξύλο’’. Το αποτέλεσμα ήταν ότι την επόμενη μέρα, μία κοπέλα από πίσω της πήρε ψαλίδι και της έκοψε τα μαλλιά».

Τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της κοπέλας που υπέστη τις απειλές και το κούρεμα πήγαν στο σχολείο, με μαθητές να καταγγέλλουν πως ο ένας αδερφός της απείλησε όσους την ενοχλούσαν. Μάλιστα αναφέρουν ότι χρειάστηκε να τον χτυπήσει ο άλλος αδελφός για να ηρεμήσει, γιατί ήταν σε έξαλλη κατάσταση, ενώ επενέβησαν και καθηγητές του σχολείου.

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, καθώς υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των δύο κοριτσιών και στο σημείο μετέβη η αστυνομία προκειμένου να μην υπάρξει περισσότερη ένταση. Οι καθηγητές φαίνεται πως προσπάθησαν να σταματήσουν τον αδερφό της κοπέλας που ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Τα παιδιά που ενεπλάκησαν στο περιστατικό οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Δραπετσώνας.

Σημειώνεται ότι τα περιστατικά των απειλών, των συμπλοκών και του κουρέματος σημειώθηκαν μέσα σε 3 ημέρες, όπως αναφέρει ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης.

Πληροφορίες από ALPHA TV

Η Θεσσαλονίκη «στα κάγκελα»: Οκτώ συλλήψεις για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Ευόσμου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: