Τι συζήτησαν με τη Ναόμι στο Παρίσι, Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού [εικόνα]

File Photo Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας με το διεθνούς φήμης μοντέλο Ναόμι Κάμπελ και τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού via Instagram naomi




Μετά από 26 συναντήσεις στο Παρίσι στην έκθεση Top Resa ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού πήγαν σε ένα παριζιάνικο εστιατόριο για δείπνο.

Ήταν κουραστική μέρα πλην όμως παραγωγική, αφού κλείστηκαν συμφωνίες με αεροπορικές εταιρίες για αύξηση κατά 50% των επιβατών προς την Ελλάδα. Άλλωστε η υποδοχή που έκαναν οι Γάλλοι στον Κικίλια ήταν θερμή. Απλώς σημειώνω ότι έγινε μετά την συμφωνία για τις φρεγάτες και οι Γάλλοι αποδείχθηκαν πολύ φιλόξενοι.

Η Ναόμι Κάμπελ με τον Βασίλη Κικίλια και την Τζένη Μπαλατσινού

Πάνε λοιπόν στο παριζιάνικο εστιατόριο (ο υπουργός παρήγγειλε κοτόπουλο) και η σύζυγός του αντιλαμβάνεται ότι στο διπλανό τραπέζι βρίσκεται η Βρετανίδα μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας Ναόμι Κάμπελ.

Έπιασαν αμέσως κουβέντα. Η Ναόμι μόλις έμαθε πως ο Κικίλιας ήταν Έλληνας υπουργός και μάλιστα Τουρισμού, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του και άρχισε να ομιλεί για τις ομορφιές της Ελλάδας. Είπε ότι έρχεται συχνά στην χώρα μας, καμιά φορά με τη φίλη της Κέιτ Μος, ότι προτιμά την Πάτμο και ότι είναι καταγοητευμένη με την Ελλάδα, τους ανθρώπους της και το φαγητό της.

Με την κυρία Μπαλατσινού είχαν άλλη συζήτηση. Η Ναόμι έγινε τελευταίως μητέρα, όπως και η σύζυγος του υπουργού και κουβέντιασαν για αρκετή ώρα για την μητρότητα και για τα παιδιά τους. Έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία και συνέχισαν το δείπνο τους.

Πηγή Βηματοδότης

Αποκαλύψεις που πονάνε και καίνε στο «Σκοτεινό Δωμάτιο 1967 -1974»: Το νέο βιβλίο του Αλέξη Παπαχελά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: