Πρωτοπαλίκαρα του Σώρρα πίσω από site εξαπάτησης αντιεμβολιαστών; Στον εισαγγελέα ο φάκελος

Photo by Thirdman from Pexels




Tην ταυτότητα δύο ατόμων που εμπλέκονται στη διαχείριση της ιστοσελίδας «Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς» και ελέγχονται για την κατηγορία της απάτης, αποκαλύπτει το δεύτερο κατά σειράν πόρισμα της αστυνομίας για τι επιχειρήσεις διαδικτυακής παραπληροφόρησης σχετικά με τα εμβόλια.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάϊ, διαχειριστής του εν λόγω σάιτ φέρεται να είναι ένας συνταξιούχος εκπαιδευτικός , πρώην «συνομιλητής» του Αρτέμη Σώρρα.

Ο δεύτερος εμπλεκόμενος φέρεται να είναι πρώην εκπρόσωπος του Αρτέμη Σώρρα, υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης με την «Ελλήνων Συνέλευσις».

Στο παρελθόν είχε συλληφθεί, κατά την ίδια πηγή, για επεισόδια στην Βόρεια Ελλάδα.

Οι προαναφερθέντες είχαν στήσει μια «φάμπρικα» μηνύσεων και καλούσαν τους πολίτες σε ανυπακοή, παρουσιάζοντας μάλιστα ευφάνταστα και νομικά ανυπόστατες συμβάσεις προκειμένου να τις επιδεικνύουν στα αρμόδια όργανα του κράτους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, μέχρι στιγμής έχουν προκύψει και στοιχεία οικονομικών συναλλαγών με πολίτες.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι οι προαναφερθέντες έδιναν νομικές συμβουλές σε αρνητές του εμβολίου έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ο δεύτερος συμπληρωματικός φάκελος της αστυνομικής έρευνας πρόκειται άμεσα να κατατεθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για πιθανή δικαστική διερεύνηση της νέας υπόθεσης.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΙ

Ο Πάριος διέκοψε τη συναυλία του όταν το κέφι την μετέτρεψε σε κορωνοπάρτι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: