Ποδοσφαιριστής κλώτσησε εν ψυχρώ διαιτητή στο κεφάλι επειδή δεν σφύριξε φάουλ: Κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας [video]

Photo Η στιγμή που ο Βραζιλιάνος παίκτης κλωτσάει με μανία τον διαιτητή. Screenshot via Youtube WeShow Football




Ένα άκρως βίαιο περιστατικό έχει συγκλονίσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο στη Βραζιλία, με έναν ποδοσφαιριστή να κλωτσάει με πρωτοφανή μανία διαιτητή κατά τη διάρκεια αγώνα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε σε παιχνίδι της δεύτερης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος της χώρας, όταν ο παίκτης της Σάο Πάολο ντε Ρίο Γκράντε, Γουίλιαμ Ριμπέιρο, επιτέθηκε με κλωτσιές στον διαιτητή της αναμέτρησης με την Γκουαρανί, Ροντρίγκο Κριβεγιάρο, εξαιτίας της μη υπόδειξης ενός φάουλ.

Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη αμέσως από αστυνομικούς μέσα στο γήπεδο, καθώς ο αγώνας διεκόπη, και αντιμετωπίζει βαρύτατες κυρώσεις.

Ο διαιτητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έλαβε όμως εξιτήριο το πρωί της Τρίτης (05/10). «Δεν έχω δει ακόμη τα πλάνα από το συμβάν», ανέφερε σε δημοσιογράφους.

«Ο δικαστής πρόκειται αποφασίσει εάν ο Ριμπέιρο θα παραμείνει υπό κράτηση ή θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση», σύμφωνα με τον αστυνομικό ανακριτή της περιοχής, Βινίσιους Ασούνο.

Η Σάο Πάολο έκανε λόγο για «ένα εκ των πιο θλιβερών επεισοδίων της ιστορίας της», καθώς συνέβη ανήμερα της επετείου για τα 123 χρόνια από την ίδρυσή της.

Δείτε το σκληρό στιγμιότυπο:

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Διεκόπη ο αγώνας Γκρίζλις – Μπακς, λόγω συναγερμού πυρκαγιάς: Βασικός ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: