Παρουσιάστηκε ο 14χρονος Ρομά που οδηγούσε το κλεμμένο ΙΧ στην καταδίωξη στο Πέραμα

Στην ανακρίτρια Πειραιά οδηγήθηκαν οι 7 αστυνομικοί που συμμετείχαν σε καταδίωξη στο Πέραμα το περασμένο Σάββατο, όπου σκοτώθηκε ένας 18χρονος, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




Ο 14χρονος Ρομά, που φέρεται να οδηγούσε το κλεμμένο όχημα που καταδίωκε η ομάδα ΔΙΑΣ στο Πέραμα, παρουσιάστηκε μαζί με τη συνήγορό του στα δικαστήρια του Πειραιά λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι προκειμένου να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Όπως ανέφερε στους δημοσιογράφους, ήταν ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος, ενώ υποστήριξε πως δεν είχε παρουσιαστεί γιατί φοβόταν.

Λίγο νωρίτερα, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια Πειραιά οι επτά αστυνομικοί, έξι αστυφύλακες και ένας αξιωματικός (υπαστυνόμος), που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη κλεμμένου οχήματος με τρεις επιβαίνοντες στο Πέραμα που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 18χρονος Ρομά και να τραυματιστεί ακόμα ένας.

Οι αστυνομικοί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της οπλοχρησίας.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι επτά αστυνομικοί του Περάματος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: