Καλημέρα από τους Έλληνες του εξωτερικού: Βόλτα στο εξωτικό Μπαλί! [video]

File Photo Το Μega μιλάει με έλληνες του Μπαλί Screenshto via video Μega Tv




Μια βόλτα μέχρι την Ινδονησία έκανε η εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, όπου συνάντησε τον κ. Αλέξη Φιλιππίδη, εστιάτορα και κάτοικο του εξωτικού Μπαλί!

«Σαν την Ελλάδα κυλάει η ζωή εδώ. Έχουμε βροχή, ζήσαμε σεισμό, είναι σαν να μην αλλάξαμε χώρα. Το Μπαλί είναι ένα πολύ όμορφο νησί, με εξωτικές παραλίες. Είναι τουριστικό μέρος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Είναι ό,τι πιο κοντινό στον παράδεισο. Είμαι 6 χρόνια στο Μπαλί, και συνολικά 12 στην Ινδονησία», είπε ο κ. Φιλιππίδης.

«Ξεκίνησα να δουλεύω με μια εταιρία και ταξίδευα σε διάφορες χώρες. Έτσι κατέληξα στην Ινδονησία, η σύζυγός μου είναι από εδώ, και πριν από 6 χρόνια αποφασίσαμε να παρατήσουμε τις δουλειές μας να έρθουμε στο Μπαλί και να ανοίξουμε τη δική μας επιχείρηση», ανέφερε σχετικά με το πώς αποφάσισε να μεταναστεύσει εκεί.

«Το μεγάλο κύμα κορωνοϊού το περάσαμε τους προηγούμενους τρεις μήνες. Αυτή τη στιγμή έχουν χαλαρώσει λίγο τα μέτρα, από τις 2-3 χιλιάδες κρούσματα έχουμε πέσει στα 100. Το ποσοστό εμβολιασμού με την πρώτη δόση είναι πάνω από 80% στο Μπαλί. Άνοιξαν και τα αεροδρόμια και περιμένουμε να αυξηθεί η κίνηση», σημείωσε ο ίδιος σχετικά με την κατάσταση με τον κορωνοϊό εκεί.

 

Mε πληροφορίες από Mega Tv

«Ιπτάμενο» το… σούσι στο Ισραήλ: Με drone οι παραδόσεις τροφίμων και φαρμάκων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: