Παρ’ ολίγον ατύχημα: Μωρό μπουσουλούσε μόνο του σε δρόμο της Ελασσόνας – Tο έσωσε διερχόμενη οδηγός [videos]

File photo Πλάνο από δρόμο της Ελασσόνας. Screenshot via Youtube ΕΡΤ Α.Ε.




Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Ελασσόνα καθώς ένα μωρό εντοπίστηκε να να μπουσουλάει μόνο του στον δρόμο, μέσα στο σκοτάδι. Ευτυχώς για το μόλις 13 μηνών βρέφος, παρενέβη σωτήρια διερχόμενη οδηγός και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η Ελένη Γκανάτσιου είναι ακόμη σοκαρισμένη, σχεδόν δύο εικοσιτετράωρα μετά το απίστευτο συμβάν, και περιγράφει πώς μέσα στη νύχτα της Δευτέρας, οδηγώντας το αυτοκίνητο της, είδε πάνω στον δρόμο και έσωσε το κοριτσάκι.

Το νήπιο στη μία παρά δέκα τη νύχτα διέφυγε της προσοχής της μητέρας του και έφτασε μπουσουλώντας από το σπίτι στον δρόμο, διανύοντας περίπου 10 μέτρα.

«Έκανα τη βόλτα μου με χαμηλή ταχύτητα και είδα ότι υπήρχε κάτι στο οδόστρωμα» είπε η κ. Γκανάτσιου. «Κατεβαίνω, βλέπω το μωρό και παίρνω αυτομάτως το 100 και ακριβώς από πίσω μου είδα τα φώτα της νταλίκας. Εκεί έπαθα το αμόκ, είπα θα μας πατήσει και τους δύο. Πήρα στην αγκαλιά μου το κοριτσάκι, αυτό έπαιζε με τα μαλλιά μου».

Για τη μητέρα του μωρού ανέφερε: «Έκλαιγε και πήγε να μου το πάρει. Λέω: “Δεν σας το δίνω, χίλια συγγνώμη, μπορεί να είστε η μάνα του αλλά δεν το ξέρω εγώ”. Περίμενα την αστυνομία».

Το κοριτσάκι δέχτηκε τη φροντίδα των αστυνομικών όλο το βράδυ και επέστρεψε στη μητέρα του.

Κοινωνική λειτουργός του Δήμου Ελασσόνας μίλησε με τη μητέρα και διαβίβασε το πόρισμα στην Εισαγγελία, που θα αποφασίσει για τα περαιτέρω.

Η Ελένη, που είναι εθελόντρια στον Ερυθρό Σταυρό, επισκέπτεται το μωρό και θέλει πολύ να γίνει η νονά του.

Πληροφορίες από ΕΡΤ

772 σπίτια μη κατοικήσιμα από τον σεισμό στην Κρήτη από τα 995 που ελέγχθηκαν: Έξι σχολεία κρίθηκαν ακατάλληλα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: