Το τριήμερο πάρτι του Ομπάμα: Χαβανέζικα πουκάμισα, 400 καλεσμένοι, καμία μάσκα [videos]

Στιγμιότυπο από το βίντεο που δημοσίευσε η τραγουδοποιός Ερικα Μπαvτού. Via Daily Mail




Παρά τις αντιδράσεις που είχε προκαταβολικά ξεσηκώσει το πάρτι του, φαίνεται πως ο Ομπάμα δεν άλλαξε και πολλά στον σχεδιασμό του και το διοργάνωσε με 300 έως 400 καλεσμένους, ακόμη περισσότερο κέφι αλλά καθόλου μάσκες.

Βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας -κάποια από αυτά τα έβγαλαν στη φόρα εν… πολιτική αγνοία οι τραγουδιστές και οι DJ’s που συμμετείχαν στο πάρτι-  εμφανίζουν τον Μπαράκ Ομπάμα να διασκεδάζει στη μέση μια χορευτικής πίστας κρατώντας το μικρόφωνο, ενώ σε κανένα σημείο δεν φαίνεται κάποιος από τους προσκεκλημένους να φορά μάσκα.

Στο βίντεο που ανήρτησε η τραγουδοποιός Μπαντού η οποία τραγούσησε με την μπάντα της για τα γενέθλια του Μπαράκ Ομπάμα, φαίνεται στο βάθος πλήθος κόσμου, παρότι ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα επέμεινε πως μείωσε δραστικά τους καλεσμένους στο πάρτι του, έπειτα από την κατακραυγή στα social media, εν μέσω αύξησης κρουσμάτων της μετάλλαξης «Δέλτα» στις ΗΠΑ.

Επίσης, η τραγουδίστρια H.E.R. ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram όπου εκείνη και ο μάνατζέρ της, διασκέδαζαν στο πάρτι του Μπαράκ Ομπάμα.

Το πάρτι έλαβε χώρα στην έπαυλη 12 εκατομμυρίων δολαρίων των Ομπάμα και σύμφωνα με τη Daily Mail ήταν τριήμερο και κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Η εκδήλωση ήταν λαμπερή, με απολαυστικά κοκτέιλ και υπέροχο φαγητό, συμμετείχαν δε σε αυτή περί τα 300 με 400 άτομα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hermusiclookbook

Το πάρτι, σημειώνει η βρετανική εφημερίδα, μπήκε στην τρίτη μέρα με ένα πλουσιοπάροχο πρωινό στους κήπους της έπαυλης στο Μάρθας Βίνγαρντ με τη συμμετιοχή της Οπρα Γουϊνφρι και δεκάδων άλλων καλεσμένων που απεικονίσθηκαν σε ένα… πυκνό μπουκέτο χωρίς μάσκες

Με πληροφορίες από Daily Mail

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

 

Στη Γερουσία …καυγαδίζουν: Νέα προσπάθεια για τη διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου του ενός τρισ. δολαρίων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: