Tέλος το «κρυφτούλι»: Η Σκάρλετ Γιόχανσον έφερε στον «Cosmo» το πρώτο της παιδί με τον Κόλιν Τζόστ

File Photo: Η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον κατά την άφιξή της στα βραβεία BAFTA 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ, EPA, NEIL HALL, μέσω ΚΥΠΕ




Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζόστ έγιναν γονείς. Εκπρόσωπος της ηθοποιού επιβεβαίωσε στο People ότι το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του μωρό.

Ο μπαμπάς Κόλιν Τζόστ αποκάλυψε στο Instagram λίγο αργότερα, ότι το αγοράκι τους θα ονομάζεται “Cosmo”. Ο κωμικός ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσω μίας δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Οκ οκ, ήρθε το μωρό μας. Το όνομά του είναι Κόσμο και τον αγαπάμε πάρα πολύ. Θα εκτιμούσαμε να τηρηθεί η ιδιωτικότητά μας».

H Γιόχανσον έχει ακόμα μία κόρη, τη Ρόουζ, από τον πρώην σύζυγό της, Ρομέν Ντόριακ.

Πριν από λίγες ώρες ο Κόλιν Τζόστ είχε επιβεβαιώσει ότι η σύζυγός του, Σκάρλετ Γιόχανσον περιμένει το πρώτο τους παιδί, προσθέτοντας πως ανυπομονεί να γίνει μπαμπάς.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Colin Jost (@colinjost)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2020 μετά από τρία χρόνια σχέσης. Η Σκάρλετ Γιόχανσον βρέθηκε στο επίκεντρο δημοσιευμάτων στις αρχές Ιουνίου σχετικά με την εγκυμοσύνη της, όταν δεν παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για την πρώτη προβολή της ταινίας «Black Widow».

Έτσι, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. Στη συνέχεια επέλεξε να κάνει εμφανίσεις μέσω διαδικτύου δίνοντας και συνέντευξη στο «Tonight Show» με το πλάνο να είναι πάνω από τους ώμους της.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ, το πιο δημοφιλές όλων των εποχών: Άφησε πίσω την Κέιτ Μιντλεντον

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: