Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο: Κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης

File photo Ο παίκτης του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο κατηγορούμενος για τον βιασμό 17χρονης κοπέλας.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στον ελληνικό αθλητισμό από χθες που κυκλοφόρησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αρχικά προσήχθη μετά από καταγγελία της 17χρονης και στη συνέχεια η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη.

Την Κυριακή έγινε γνωστό ότι το νεαρό κορίτσι είχε καταγγείλει ποδοσφαιριστή μεγάλης ΠΑΕ για τον βιασμό της, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει το όνομα του αμυντικού του Ολυμπιακού.

Την Δευτέρα το πρωί, έγινε γνωστό πως αυτός ήταν ο στόπερ των «ερυθρολεύκων», ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την καταγγελία της 17χρονης, γνώρισε τον διάσημο ποδοσφαιριστή σε μπαρ στον Ωρωπό, όπου ισχυρίζεται ότι την μέθυσε και μετά την οδήγησε στο σπίτι του στην Γλυφάδα. Εκεί ο Ρούμπεν Σεμέδο, φέρεται σύμφωνα με το νεαρό κορίτσι, να την βίασε.

Αρχικά κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του το οποίο εκτελέστηκε και συνελήφθη στο σπίτι του.

Πηγή gazzetta.gr

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών: Εντοπίστηκαν 72 επιβάτες ακυβέρνητου σκάφους στα Κύθηρα – Έρευνες του Λιμενικού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: