Και η ΕΡΤ στην πρώτη γραμμή της κάλυψης των πυρκαγιών: Και οι δημοσιογράφοι της τα πάνε πολύ καλά…

Η δημιοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Φωτογραφία via ERT




Η ΕΡΤ με τους έμπειρους δημοσιογράφους και τους ρεπόρτερ δίνει ρεσιτάλ ενημέρωσης από τα μέτωπα της φωτιάς αυτές τις δύσκολες μέρες και νύχτες… Και μάλιστα έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης, χωρίς κραυγές και εντυπωσιασμούς, γράφει η ιστοσελίδα Enimerosi24

Μετά τη Χαρά Γιαννοπούλου (εδώ), σήμερα όλοι μιλούν για την Κάτια Αντωνιάδη της ΕΡΤ που έδινε ρεπορτάζ από τις Ροβιές.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Παντελάκη στο Facebook που τη θυμάται νεαρή ρεπόρτερ στην “Ελευθεροτυπία”:

Οταν στην Ελευθεροτυπία ηρθαν μερικά νεα παιδιά, η Κάτια Αντωνιάδη (Katia Antoniadi) ξεχώριζε, καταρτισμένη, με καλό γραπτό, εξαιρετικά ρεπορτάζ, αν υπήρχε ενα δυσκολο θέμα αυτήν στέλναμε και ήμασταν σίγουροι για το αποτέλεσμα. Ενα πιτσιρίκι σαν ετοιμο απο καιρό να γίνει μια καλή δημοσιογράφος. Την εβλεπα πριν λίγο σε ανταπόκριση απο τις Ροβιές που καίγονται δακρυσμένη, ανθρώπινη, αλλα με πληρότητα στο ρεπορτάζ της. Αν αυτο το επάγγελμα εχει μέλλον, εχει το ονομα της Κατιούλα.

Όλοι μιλούν για τη Χαρά της ΕΡΤ

Όλοι συμφωνούν ότι η αρτιότερη κάλυψη της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη έγινε από τη ρεπόρτερ της ΕΡΤ Χαρά Γιαννοπούλου! Ήταν ψύχραιμη, άψογη, σωστή και πάνω από όλα άφοβη… Κάλυψε το γεγονός, χωρίς υστερίες και τρομολαγνείες. Εστίασε στην ενημέρωση και όχι στον εντυπωσιασμό… Όπως δηλαδή πρέπει να κάνει μια (ή ένας) ρεπόρτερ σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης!

Βεβαίως να σημειωθεί ότι η Χαρά Γιαννοπούλου έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στο ρεπορτάζ, και ειδικά σε φωτιές και σεισμούς!

ΠΗΓΗ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ24

Το OPEN τους σάρωσε: Όταν υπάρχει “στρατηγός” και οι δημοσιογράφοι σέβονται τη δουλειά τους… Μπράβο σε όλους!

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: