Τραγική αυλαία για τη Γαλλίδα τουρίστρια: Σκοτώθηκε σε χαράδρα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία

File Photo Η Γαλλίδα τουρίστρια Βιολέτ Γκιγκανό via ertnews.gr




Νεκρή βρέθηκε πριν από λίγο η αγνοούμενη από τις 24 Ιουνίου Γαλλίδα τουρίστρια Βιολέτ Γκιγκανό σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το Ελαφονήσι.

Το πτώμα της άτυχης 29χρονης βρέθηκε σε χαράδρα. Αναμένεται ο ιατροδικαστής στο σημείο, για να κάνει την πρώτη εκτίμηση για τα αίτια του θανάτου της. Αναμένεται επίσης η ΕΜΑΚ για την ανάσυρση του πτώματος.

 

Ποιες ήταν οι τελευταίες κινήσεις της 29χρονης Γαλλίδας

Η επιχείρηση αναζήτησής της κοπέλας συνεχίστηκε για μέρες από στεριά, αέρα και θάλασσα ενώ εντοπίστηκε και το όχημά της, στο οποίο βρέθηκε μία βαλίτσα και μία συσκευή GPS.  H γυναίκα έκανε μόνη της διακοπές στην Κρήτη και εξαφανίστηκε από το Ελαφονήσι στις 24/6/2021.

Η 29χρονη επικοινώνησε τελευταία φορά με τους γονείς της στη Γαλλία στις 24 Ιουνίου, λέγοντας πως σκοπεύει να επισκεφθεί το Ελαφονήσι και έκτοτε δεν έχει δώσει άλλα σημεία ζωής. Οι γονείς της ανησύχησαν και ενημέρωσαν τις γαλλικές Αρχές, οι οποίες με την σειρά τους ενημέρωσαν τις ελληνικές και δόθηκε το σήμα για έναρξη των ερευνών στις οποίες συμμετέχουν πυροσβέστες από την Κίσαμο, αστυνομικοί και εθελοντές διασώστες.

Mε πληροφορίες από ertnews.gr

Ακολουθήστε την Hellas Journal στην GOOGLE NEWS

Missing Alert για 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια που αγνοείται μια εβδομάδα στα Χανιά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: