Ανάρτηση Μητσοτάκη για Παραολυμπιακή Ομάδα: Η Ακρόπολη προσβάσιμη πλέον από όλους

Η παραολυμπιονίκης Κέλλυ Λουφάκου στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, Αθήνα Τρίτη 20 Ιουλίου 2021. Η Κέλλυ Λουφάκου, όπως και οι περισσότεροι παραολυμπιονίκες, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ακρόπολη μετά το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή της. Η υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη θα υποδεχθεί τους Έλληνες παραολυμπιονίκες στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης πριν αυτοί φύγουν για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Την  εικόνα των αθλητών της Παραολυμπιακής ομάδας που για πρώτη φορά απέκτησαν πρόσβαση στην Ακρόπολη και την επισκέφθηκαν χθες χάρη στις παρεμβάσεις που έγιναν πρόσφατα στο Ιερό Βράχο, σχολιάζει με ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός, ανάρτησε φωτογραφίες από τους αθλητές μας που επισκέφθηκαν τον ιερό βράχο, τονίζοντας ότι «ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία του κόσμου είναι πλέον προσβάσιμο σε όλους».

Στο tweet του ο κ.Μητσοτάκης αναφέρει:

Η Ελληνική Παραολυμπιακή ομάδα στην Ακρόπολη. Για πολλούς από τους φανταστικούς αθλητές των Παραολυμπιακών μας, αυτή είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια επίσκεψη ήταν δυνατή λόγω προηγούμενων ζητημάτων πρόσβασης. Αυτό αλλάζει και ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία του κόσμου είναι πλέον προσβάσιμο σε όλους.

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό θα ενημερώσει αύριο τα πολιτικά κόμματα ο Δένδιας

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: