Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάϊν για τον φονέα της κόρης του: Θα του τίναζα το κεφάλι στον αέρα

Photo Αστυνομικοί ερευνούν το σπίτι όπου η 20χρονη μητέρα εντοπίστηκε δολοφονημένη ενώ δίπλα βρισκόταν δεμένος σε μια καρέκλα ο σύζυγός της. Στο σπίτι βρισκόταν και το ενός έτους μωρό τους. Οι άγνωστοι δράστες σκότωσαν και τον σκύλο της οικογένειας, ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ μέσω ΚΥΠΕ




Ο πατέρας της Καρολάιν, ο 78χρονος Ντέϊβιντ, έσπασε τη σιωπή του και μιλώντας στη βρετανική «Sun» περιγράφει την οργή που αισθάνεται για τον δολοφόνο γαμπρό του.

«Όταν έμαθα (τι είχε συμβεί), μετάνιωσα μόνο που δεν το ήξερα όταν ήταν εδώ (σ.σ στην Αλόννησο). Θα του είχα τινάξει το κεφάλι στον αέρα κι ευχαρίστως θα δεχόμουν τις συνέπειες της πράξης μου», δηλώνει.

Σε ό,τι αφορά στην απώλεια της 20χρονης κόρης τους ο Ντέιβιντ Κράουτς λέει: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να με γράπωσε από το στήθος και να μου ξερίζωσε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο εμπλοκής του συζυγοκτόνου σε παράνομες δραστηριότητες, ο πατέρας της Κάρολαϊν, δηλώνει ότι πιστεύει πως οι φήμες στον ελληνικό Τύπο ότι ο πιλότος έχει κάποια σχέση με διακίνηση ναρκωτικών είχαν κάποια βάση.

Ανέφερε ότι ο Καρολάιν είχε μία έντονη αίσθηση του τι ειναι σωστό και λάθος και ότι θα τον είχε απειλήσει ότι θα φύγει εάν είχε μάθει ότι ήταν μπλεγμένος.

Σχετικά με την επιμέλεια της εγγονής του, ο ίδιος επισημαίνει ότι «όλο το νησί ήταν στο πλευρό μας στην προσπάθειά μας να πάρουμε την πλήρη επιμέλεια της μικρής Λυδίας».

Ο Ντέϊβιντ είπε ακόμη ότι η Σούζαν έμαθε για τον θάνατο της Καρολάιν από τους γείτονές τους στην Αλόννησο…

Με πληροφορίες από Daily Mail

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Κεραυνός για τον συζυγοκτόνο η διάταξη της Εισαγγελίας Ανηλίκων: Έχασε την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: