Δολοφονία στο Μεσολόγγι: Άλλαξε την απολογία του ο κρεοπώλης* Το «κυνήγι θησαυρού» και η αντίδραση όταν έμαθε ότι βρήκαν τη σορό του Μπάμπη [video]

File Photo Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στην Πάτρα, το θύμα φέρει πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο Photo via Instagram




Νέα στοιχεία από την απολογία του 50χρονου κρεοπώλη που κατηγορείται για την δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το MEGA, στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή χθες Δευτέρα, ο κατηγορούμενος, υποστήριξε ότι ο 31χρονος του ζήτησε να πάνε μαζί στον κάμπο του Ευηνοχωρίου και πώς εκείνος δέχθηκε.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, και οι δύο μαζί έκαναν βόλτα και συζητούσαν στην περιοχή. Ο κρεοπώλης στην συνέχεια υποστήριξε ότι ο 31χρονος του αποκάλυψε πως γνωριζε δύο άτομα που έκαναν κυνήγι θησαυρού. Μάλιστα του αποκάλυψε πως το κόστος για ένα μηχάνημα που αναζητεί θησαυρούς είναι 1.300 ευρώ και πως σκόπευε να αγοράσει ένα.




«Εδώ και δύο χρόνια σε συζητήσεις μας μου είπε ότι ψάχνει για θησαυρούς, λίρες και τέτοια πράγματα. Ξέρω κιολας ότι συνεργάζεται με κάποιον από το Αιτωλικό και με κάποιον από το Αγρίνιο, τα ονόματα των οποίων δεν μου είπε και ότι είχαν ήδη πάει σε ένα πηγάδι στην περιοχή των ΤΕΙ κοντά σε μία εκκλησία, το όνομα της οποίας δεν θυμάμαι, με μηχάνημα».

«Ήθελε να αγοράσει ένα μηχάνημα για 1.300 ευρώ μου είπε», φέρεται να ισχυρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος.

Ο 50χρονος κρεοπώλης προσπάθησε να ανατρέψει το κίνητρο του εγκλήματος που σχετίζεται με τα χρήματα που του είχε δανήσει ο 31χρονος, λέγοντας πως είχε δανειστεί 7.500 ευρώ τα οποία του τα επέστρεψε.

Η στιγμή που «έσπασε» ο κρεοπώλης

Επιπλέον, στοιχεία σχετικά με την αντίδραση του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση έρχονται στη δημοσιότητα. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, ημέρα εντοπισμού της σορού, ο 50χρονος ήταν ήταν στον ανακριτή από τις 6 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.

Σύμφωνα με το Action 24 μόλις ο κρεοπώλης ενημερώθηκε ότι εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη ξεφύσησε και κοίταξε προς τον ουρανό. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, αυτή ήταν και η μόνη στιγμή που ο κρεοπώλης «έσπασε» κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Έρευνες και για συνεργούς 

Παράλληλα, η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της γύρω από την δολοφονία, καθώς εκτιμά πως είναι μάλλον απίθανο ο 51χρονος Κρεοπώλης να κατάφερε να προσεγγίσει την περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου μόνος του, εξαιτίας τόσο της μορφολογίας της όσο και του σκοταδιού και των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την περίοδο.

Συνεπώς, έχουν κληθεί για καταθέσεις συγγενικά πρόσωπικα, φίλοι και γνωστοί του κατηγορούμενου.




Παράλληλα, δεν αποκλείεται εντός των επομένων ωρών, να βρεθούν στο γραφείο της Ελληνικής Αστυνομίας, που διερευνά την υπόθεση στο Μεσολόγγι, αρκετά μεγάλος αριθμός ατόμων με κάποια εξ αυτών να αναμένεται να δώσουν δεύτερη-συμπληρωματική κατάθεση.

Ακόμη, αναζητείται και το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, διότι μέσα από την συσκευή ότι μπορεί να προκύψουν επίσης σημαντικά στοιχεία.

Σημειώνεται πως, όπως προκύπτει, σύμφωνα με την Αστυνομία, από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στην Πάτρα, το θύμα φέρει πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο.

 

Μια σφαίρα κυνηγετικού όπλου βρήκε ο ιατροδικαστής στην σορό του Μπάμπη: Αναζητούνται το κινητό του και το όπλο του δράστη * Ξανά στον ανακριτή ο κρεοπώλης [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: