Μητσοτάκης για Χρυσή Αυγή: Στο περιθώριο της πολιτικής ζωής οι εχθροί της Δημοκρατίας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στην 66η Συνάντηση της Περιφερειακής Επιτροπής για την Ευρώπη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, η οποία πραγματοποιείται στην Αθήνα, την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται επιχαίροντας στην χθεσινή απόφαση της βουλής “οι αμετάκλητα καταδικασμένοι για σοβαρά κακουργήματα δεν θα μπορούν, πλέον, να είναι υποψήφιοι βουλευτές”.

Ο πρωθυπουργός προσθέσει πως κόμματα όπως η “Χρυσή Αυγή” που “έχουν ηγέτες καταδικασμένους για τέτοια εγκλήματα δεν θα συμμετέχουν σε εκλογές. Και δεν θα δικαιούνται ούτε χρηματοδότηση, ούτε άλλη ενίσχυση ή προβολή”.

“Το πολίτευμά μας αποδεικνύει, λοιπόν, ότι στέκεται πιστό στις αρχές του ακριβώς γιατί αντιστέκεται σε όσους τις επιβουλεύονται. Ότι η Δημοκρατία οφείλει συνεχώς να διευρύνεται. Αλλά και να αμύνεται. Και ότι την αφύπνιση των πολιτών πρέπει πάντα να πλαισιώνει η επαγρύπνηση των θεσμών” καταλήγει ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Μητσοτάκης για τουρισμό: Να μην χαθούν θέσεις εργασίας * Βοήθεια 420 εκ. ευρώ στις επιχειρήσεις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: