Μιχάλης Ιγνατίου: Οι ΗΠΑ στρατολογούν συμμάχους * Σημαία για τον Μπάιντεν η Αμμόχωστος

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου, ιδρυτής της Hellas Journal στο δελτίο ειδήσεων του OmegaTv με τον παρουσιαστή Μιχάλη Παυλίδη. Φωτογραφία via Omega TV




Στα δεδομένα και στις προσδοκίες που δημιουργεί η θερμή επιστολή Μπάιντεν στον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος – αναλυτής Μιχάλης Ιγνατίου, μιλώντας από την Ουάσιγκτον.

Ο ιδρυτής της Hellas Journal μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Omega TV και τον Μιχάλη Παυλίδη σημείωσε ότι η επιστολή του προέδρου των ΗΠΑ τα όλα όλα μόνη της και δεν χρειάζεται καμία ανάλυση και διευκρίνισε ότι ο κ. Μπάιντεν γνωρίζει το Κυπριακό καλύτερα ίσως από αρκετούς στην Κύπρο.

Παράλληλα, επισήμανε ότι η υποστήριξη είναι απόλυτη. Στηρίζει τον Αναστασιάδη και στο Κυπριακό και σε προσωπικό επίπεδο. Τον θεωρεί φίλο του, είναι ξεκαθαρισμένο.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου είπε ότι στη συνάντηση Μπάιντεν Ερντογάν θα τεθούν όλες οι παραβατικές ενέργειες της Τουρκίας και τόνισε ότι τον πρόεδρο των ΗΠΑ τον ενοχλεί περισσότερο απ’ όλα το θέμα της Αμμοχώστου. Θύμισε μάλιστα ότι ο ίδιος ως γερουσιαστής το 1986 είχε πετύχει στις ΗΠΑ να εγκριθεί ψήφισμα που απαιτούσε την επιστροφή της πόλης στους κατοίκους της.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνολική στάση των αμερικανών στην ευρύτερη περιοχή και επισήμανε ότι οι ΗΠΑ επιστρέφουν και στρατολογούν συμμάχους. Σημείωσε δε ότι η μόνη χώρα που αντιδρά σε αυτή την επιστροφή είναι η Ρωσίατην οποία εξυπηρετεί η Τουρκία.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη GOOGLE NEWS

Μιχάλης Ιγνατίου: Αν δεν γίνει η συνάντηση Μπάιντεν με Ερντογάν, θα είναι με ευθύνη της Τουρκίας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: