Επέστρεψε στην Ελλάδα η Σάκκαρη: Μου έμεινε μια πικρή γεύση, ευχαριστώ όλους τους Έλληνες [photos, video]

H Μαρία Σάκκαρη με τους γονείς της κατά την άφιξή της στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Photo: Hellas Jouranl




Η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στην Ελλάδα έπειτα από τη θριαμβευτική πορεία της μέχρι τα ημιτελικά του Roland Garros, επίδοση πρωτοφανής για το ελληνικό τένις σε επίπεδο γυναικών.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επέστρεψε απ’ το Παρίσι το πρωί του Σαββάτου και στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” την περίμεναν οι γονείς της – η σπουδαία πρωταθλήτρια τένις του παρελθόντος, Αγγελική Κανελλοπούλου –  καθώς και ο πατέρας της, Κώστας Σάκκαρη.

Αν και δεν υπήρχαν φίλαθλοι, στην αίθουσα αφίξεων βρέθηκε πλειάδα δημοσιογράφων που της ζήτησαν μια δήλωση.

Οι δημοσιογράφοι πολιορκούν την Μαρία Σάκκαρη κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Photo: Hellas Journal

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ πολύ όσους ήρθαν εδώ σήμερα. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει εδώ στην Ελλάδα. Ήμουν εκτός όλες αυτές τις ημέρες. Η όλη αγάπη του κόσμου που έχω λάβει όχι μόνο εγώ, αλλά και ο Στέφανος σίγουρα, είναι μοναδικό και πραγματικά ευχαριστώ όλους του Έλληνες. Ήταν λίγο πικρό το τέλος, αλλά πολύ θετικά όσα έγιναν αυτές τις δύο εβδομάδες», είπε η Μαρία Σάκκαρη.

“Μου άφησε μια πικρή γεύση, γιατί έφτασα έναν πόντο απ’ τον τελικό. Όμως ήταν μία πολύ θετική παρουσία. Ηταν ένα μεγάλο βήμα για μένα και με έκανε να καταλάβω ότι μπορώ να φτάσω ψηλά. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Απέδειξα κάποια πράγματα”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

H Μαρία Σάκκαρη έγραψε ιστορία στο Ρολάν Γκαρός: Πάλεψε με νύχια και με δόντια, αλλά έχασε στον πόντο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: