Προλειαίνεται ολοταχώς το σκηνικό για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν

Φωτογραφία Αρχείου: Αντιπροσωπείες Τουρκίας και Ελλάδας κατά τη διάρκεια των συνομιλιών για τα ΜΟΕ. Πηγή υπουργείο Εθνικής Άμυνας




Με μια ταυτόχρονη ανακοίνωση από Ελλάδα και Τουρκία, γίνεται σαφές ότι υπάρχει εξαιρετικό ενδιαφέρον τουλάχιστον από την πλευρά τους να γίνει η συνάντηση του απελπισμένου Ερντογάν με τον Έλληνα πρωθυτπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με ανακοίνωση των υπουργείων Άμυνας στην Ελλάδα και την Τουρκία, γίνεται γνωστό ότι οι στρατιωτικές αντιπροσωπείες Ελλάδας και Τουρκίας θα πραγματοποιήσουν την 4η συνάντηση τους στο πλαίσιο των επαφών για ΜΟΕ, στις 26-27 Μαΐου μέσω τηλεδιάσκεψης.

Παράλληλα, από το πρωί έχει γίνει γνωστό ότι η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Ελλάδα έχει τοποθετηθεί στις 31 Μαΐου, όμως τουλάχιστον αναφέρεται σε δημοσίευμα της Γενί Σαφάκ.

Το ίδιο μέσο αναφέρει ότι η εν λόγω επίσκεψη θα είναι ουσιαστική και προπαρασκευαστική για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν που αναμένεται να λάβει χώρα στις 14 Ιουνίου στο πλαίσιο της Συνόδου των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ.

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Yeni Safak: Στις 31 Μαϊου ο Τσαβούσογλου στην Αθήνα, συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στο ΝΑΤΟ 14 Ιουνίου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: