Στα εγκαίνια της έκθεσης για τον αμερικανικό φιλελληνισμό, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας

Ο υφυπουργός Εθνικής Aμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, στα εγκαίνια έκθεσης για τον Αμερικανικό Φιλελληνισμό. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό, Κωνσταντίνος Βλάσης. ΑΠΕ- ΜΠΕ, ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ, STR




Στα εγκαίνια έκθεσης για τον αμερικανικό φιλελληνισμό παρέστη, σήμερα, ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Στα εγκαίνια, που πραγματοποιήθηκαν στο νεοϊδρυθέν Μουσείο Φιλελληνισμού από τον Αμερικανό πρέσβη Geoffrey Pyatt, παρευρέθηκαν, επίσης, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό Κωνσταντίνος Βλάσης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δημάρχου Αθηναίων, Ελευθέριος Σκιαδάς.

Όπως ανακοινώθηκε, ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας συνεχάρη τον πρόεδρο της εταιρείας για τον Ελληνισμό και Φιλελληνισμό, Κωνσταντίνο Βελέντζα, για την εξαιρετική διοργάνωση της έκθεσης, η οποία συμβάλλει στην διεθνή προβολή της πατρίδας μας.

Το Μουσείο Φιλελληνισμού ιδρύθηκε το 2021 από την Εταιρεία για τον Ελληνισμό και Φιλελληνισμό, με σκοπό τη μελέτη, ανάδειξη και προώθηση του φιλελληνισμού διαχρονικά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Mε πληροφορίες από μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Βλάσης: Εθνική υπόθεση η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού, πέρα από κομματικές προτιμήσεις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: