Πυροβολισμοί με πολεμικό όπλο κατά αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία: Προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ. [video]

File Photo Περιπολικό της ΕΛΑΣ. Πηγή: ΚΥΠΕ




Συναγερμός τα ξημερώματα της Παρασκευής στην ΕΛ.ΑΣ. με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο εξελίχτηκε στη 01:10 τα ξημερώματα της Παρασκευής, στη διασταύρωση των οδών Θησέως και Αγίων Σαράντα.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είδαν δύο ύποπτα άτομα, που φορούσαν full-face, πάνω σε μοτοσυκλέτα, και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν.

Ενώ καταδίωκαν τους δράστες από τη γέφυρα Βαρυμπόμπης και όταν εκείνοι διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να ξεφύγουν, ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έβγαλε ένα πολεμικό όπλο το οποίο είχε μέσα σε σάκο και πυροβόλησε πολλές φορές εναντίον των αστυνομικών.

Στη συνέχεια ανέπτυξαν ταχύτητα, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται. Δεν υπάρχουν τραυματισμοί ή φθορές, ενώ στο σημείο των πυροβολισμών βρέθηκαν 3 κάλυκες.

Οι αστυνομικοί δεν απάντησαν στα πυρά διότι εκείνη την ώρα κινούνταν ένα αυτοκίνητο στο σημείο και δεν ήθελαν να ρισκάρουν τον τραυματισμό αθώου πολίτη.

Εντύπωση προκαλεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες το όπλο ήταν πολεμικό και ο δράστης πυροβόλησε στοχευμένα. Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, όπως το αν οι δράστες ήταν ποινικοί του κοινού Δικαίου ή πρόκειται για κάτι άλλο σοβαρότερο οπότε και οι έρευνες θα ενταθούν.

Με πληροφορίες από  skai.gr, Open TV, Law & Order

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Ενεργοποιήθηκε το αυτόφωρο για αρνητές self test: Σύλληψη μητέρας μαθητή στη Θεσσαλονίκη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: