Δένδιας και Παναγιωτόπουλος στη Σαουδική Αραβία: Υπέγραψαν μνημόνιο με τις χώρες του Κόλπου

O υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον ΓΓ του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου Nayef bin Falah Al Hajraf υπογράφουν Μνημόνιο Κατανόησης για τη θεσμοθέτηση διαβουλεύσεων σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Photo via twitter @NikosDendias




Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Συμβουλίου Συνεργασίας του ΚόλπουΝαγιέφ μπιν Φάλαχ αλ Χαζράφ (Nayef bin Falah Al Hajraf) πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, οι οποίοι πραγματοποιούν επίσκεψη στο Ριάντ.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι στενοί δεσμοί και η διαρκώς ενισχυόμενη συνεργασία της Ελλάδας με τις χώρες του Κόλπου, καθώς και οι πρόσφατες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Στη συνέχεια ο υπουργός Εξωτερικών και ο γγ του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου υπέγραψαν μνημόνιο κατανόησης για τη θεσμοθέτηση διαβουλεύσεων σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Οι ισχυρές συμμαχίες της Αθήνας: Patriot στη Σαουδική Αραβία και «διερευνητικές» του ναυτικού Επιτελείου με τους Γάλλους

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: