Σάλος στην Αυστραλία: Βίντεο με αυνανισμό και σεξ βουλευτών στην αίθουσα… προσευχής της Βουλής [video, photo]

File Photo Το παλαιό κοινοβούλιο της Αυστραλίας στην Καμπέρα pixabay.com/helen35




«Εργάτριες του σεξ» επισκέπτονταν τακτικά το κοινοβούλιο για να ικανοποιήσουν βουλευτές, καταγγέλλει πρώην  υπάλληλος

Τον γύρο των διεθνών μέσων κάνουν σήμερα οι πρόσφατες αποκαλύψεις στην Αυστραλία, που έχουν προκαλέσει σοκ στους πολίτες της χώρας και έχουν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την κυβέρνηση του Σκοτ Μόρισον.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν  λίγους μήνες ένας υπάλληλος που εργαζόταν παλαιότερα στο κοινοβούλιο, μίλησε ανωνύμως στο Ten News και σε άλλα τοπικά ΜΜΕ  και έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο που τραβήχτηκαν στον πρώην χώρο εργασίας του.

Όπως κατήγγειλε είχαν δημιουργήσει μια ομάδα στο Messenger όπου κοινοποιούσαν εικόνες και κλιπ από διάφορες χυδαίες πράξεις. Τα ντοκουμέντα που παραχώρησε ο υπάλληλος στο Ten News δείχνουν, μεταξύ άλλων, έναν άνδρα να κάθεται σε ένα γραφείο, εκθέτοντας το μόριό του δίπλα από το βιβλίο του κανονισμού του Κοινοβουλίου.

File Photo Screenshot video NewsFirst
File Photo Screenshot video NewsFirst

Σε ένα άλλο βίντεο, ένας άνδρας δείχνει το γραφείο μιας φιλελεύθερης βουλευτού, και αυτοϊκανοποιείται πάνω σε αυτό. Σύμφωνα με την Guardian, πρόκειται για έναν εργαζόμενο του κυβερνητικού συνασπισμού που είχε διατελέσει επί σειρά ετών βοηθός του κόμματος των Φιλελευθέρων, και είχε αρκετές επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη του.

File Photo Screenshot video NewsFirst

Ο υπάλληλος κατήγγειλε ένα «τοξικό κλίμα σεξισμού» και μια κουλτούρα ανδρών που πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στο Κοινοβούλιο της χώρα. Το διάστημα που εργαζόταν , αρκετοί συνάδελφοί του αντάλλαζαν συνεχώς μεταξύ τους γυμνές φωτογραφίες. Όπως επισημαίνει, ο όγκος του χυδαίου υλικού που λάμβανε εκείνη την εποχή ήταν τόσο μεγάλος, που σιγά-σιγά σταμάτησε να του κάνει την παραμικρή αίσθηση.

 

“Εργάτριες του σεξ” σε χώρο… προσευχής

Εκτός από τις πράξεις αυτοϊκανοποίησης που φαίνεται πως ήταν αρκετά… δημοφιλές χόμπι ανάμεσα στους υπαλλήλους της βουλής, ο υπάλληλος ανέφερε ότι εργαζόμενοι στα κόμματα αλλά και βουλευτές χρησιμοποιούν συχνά μια αίθουσα στον πάνω όροφο που προορίζεται για προσευχή ή διαλογισμό, για να… κάνουν σεξ προσλαμβάνοντας «εργάτριες του σεξ» για λογαριασμό βουλευτών που τις έφερναν στο κτίριο για να τους ικανοποιήσουν.

O Σκοτ Μόρισον δήλωσε χθές σε δημοσιογράφους ότι αισθάνεται σοκαρισμένος. «Πρέπει να βάλουμε τάξη στη βουλή. Πρέπει να βάλουμε τις πολιτικές διαφορές μας στην άκρη, να αναγνωρίσουμε το πρόβλημα και να το λύσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αυστραλιανός πρωθυπουργός, ο οποίος έχει δεχτεί πολλές επικρίσεις μέχρι στιγμής, τόσο από την αντιπολίτευση όσο και από τον Τύπο, για τους αμήχανους χειρισμούς του.

Δείτε παλαιότερες δηλώσεις του για το ίδιο θέμα.

 

ΗJ πληροφορίες από 7News.com, Guardian, ΒΒC. Reuters, News First, 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: