Ποιοι είναι οι δεκαπέντε διεθνείς παίκτες του σημερινού ΠΑΟΚ

File Photo Το έμβλημα του ΠΑΟΚ ΑΠΕ-ΜΠΕ




Με τη συμμετοχή του Πολωνού Κάρολ Σβιντέρσκι στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του και το γκολ μάλιστα που σημείωσε στο παιχνίδι της κατά της Ανδόρας, ο αριθμός των διεθνών του σημερινού ρόστερ του ΠΑΟΚ φτάνει τους 15.

Από αυτούς οι 10 είναι εν ενέργεια που βρίσκονται στα υπόψη των ομοσπονδιακών προπονητών των χωρών τους, ενώ οι πέντε έχουν απομακρυνθεί εδώ και καιρό από τις κλήσεις των εθνικών ομάδων στις πατρίδες τους.

Τις περισσότερες συμμετοχές στην Εθνική της χώρας του έχει ο ισλανδός Ινγκε Ινγκασον που έφτασε αισίως στις 38 ενώ ο Μαροκινός Ελ Καντουρί έμεινε στις 30.

Ο Τσέχος που κλήθηκε εκ νέου και μάλιστα συμμετείχε τις προηγούμενες μέρες με την εθνική της χώρας του ο Μίχαελ Κρμέντσικ, έφτασε τις 27, ενώ ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα  έφτασε τις 25 με την Γκάνα.

Πιο πίσω βρίσκεται ο Σέρβος επιθετικός Αντριγια Ζίβκοβιτς στις 17, ενώ ο Χρήστος Τζόλης έφτασε στις 6.
Ο Αλβανός Ενέα Μιχάι παραμένει στις 5 λόγω του σοβαρού τραυματισμού του εδώ και πέντε μήνες ενώ ο Μιχαηλίδης παρέμεινε στις 2.
Ο Σβιντέρσκι έκανε την πρεμιέρα του χθες στην εθνική ομάδα της Πολωνίας.

Πέραν αυτών υπάρχουν άλλοι πέντε, που φόρεσαν τη φανέλα της εθνικής τους ομάδας και οι οποίοι έχουν μείνει στο περιθώριο πλέον των επιλογών, με βασικότερο από όλους τον Ιάπωνα Σίντζι Καγκάβα που έφτασε τις 97 και προσπαθεί μέσω της επαναδραστηριοποίησης του στον ΠΑΟΚ να αγγίξει τον μαγικό αριθμό των 100 διεθνών συμμετοχών.

Στις μισές σχεδόν συμμετοχές από τον Κακαβά βρίσκεται ο Φερνάντο Βαρέλα με τις 51 συμμετοχές στην Εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού ενώ ο Αμρ Ουαρντά αφού συμπλήρωσε τις 30 παρουσίες, ξεχάστηκε από την ομοσπονδία της Αιγύπτου.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Ανδρέ Βιερίνια  έμεινε στις 25 και εδώ και τέσσερα χρόνια μακριά από την εθνική της Πορτογαλίας ενώ μία και μοναδική συμμετοχή έχει ο Αυστριακός Στέφαν Σβαμπ, πού έφτασε κοντά και πάλι στο να κληθεί αλλά μετά την προεπιλογή του έμεινε εκτός Εθνικής Αυστρίας.

Όλοι αυτοί  φυσικά διεθνείς με την εθνική ανδρών της χώρας του ο καθένας, χωρίς να υπολογίζουμε τις πολλές πολλές συμμετοχές  στις εθνικές ομάδες ελπίδων, νέων και των άλλων ηλικιακών ομάδων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

ΣΕΓΑΣ: Ολες οι υποψηφιότητες για τις αρχαιρεσίες που θα αναδείξουν τη νέα διοίκηση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: