Πελώνη για Τσίπρα: Ούτε λέξη για τον Δρίτσα, έχει πάρει θέση στο δίλημμα “με το κράτος Δικαίου ή με τον Κουφοντίνα”

File Photo: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
Την άμεση αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη προκάλεσε η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη βουλή για τον σάλο που προέκυψε από την δήλωση του βουλευτή του κόμματος Θοδωρή Δρίτσα για την 17 Νοέμβρη.

Η εκπρόσωπος της κυβέρνησης τόνισε από το βήμα της βουλής ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, “δεν βρήκε ούτε μία λέξη να πει για τις απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή του και αντ΄αυτού επέλεξε να στοχοποιήσει τη Σοφία Νικολάου”.

Η πλήρης δήλωση της κ.Πελώνη:

Θα περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα, να βρει μια λέξη να πει από το βήμα της Βουλής για τις απαράδεκτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος και προσβλητικές στη μνήμη των θυμάτων, δηλώσεις του κ. Δρίτσα. Δεν βρήκε ούτε μισή. Αντ΄ αυτού, επέλεξε να στοχοποιήσει τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής – «αυτή την κυρία», όπως ανέφερε απαξιωτικά για μια γυναίκα – Σοφία Νικολάου, η οποία εφαρμόζει το νόμο. Όλοι καταλαβαίνουν το νόημα της σιωπής του. Στο δίλημμα με το Κράτος Δικαίου ή με τον Κουφοντίνα, ο κ. Τσίπρας έχει ήδη πάρει θέση.

Επιμένοντας στο ψευδές αφήγημά του για την πανδημία που κλείνει πεισματικά τα μάτια απέναντι στις εξελίξεις στον υπόλοιπο κόσμο, ο κ. Τσίπρας τώρα ρίχνει το δηλητήριο του λαϊκισμού του στους εμβολιασμούς. Επιχειρεί να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα που θα χτίσει το τείχος της ανοσίας στο δρόμο προς την ελευθερία. Τον ενοχλεί, άραγε, στ΄ αλήθεια, η επιτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος της χώρας, ή είναι απλά η αντιπολίτευση του απελπισμένου;

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Μετά από 24 ώρες αφωνίας ο ΣΥΡΙΖΑ αποκήρυξε ως «ατυχή» την δήλωση Δρίτσα για τη «17Ν»

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: