Στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκε ο Λιγνάδης: «Δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης εις βάρος μου» δηλώνει

File Photo: Ο Δημήτρης Λιγνάδης σε συνέντευξη Τύπου ως καλλιτχενικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, τον Οκτώνριο του 2019.ΑΠΕ/ ΜΠΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Στη ΓΑΔΑ συνοδεία του δικηγόρου μετέβη το μεσημέρι του Σαββάτου ο παραιτηθείς διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης.

Σκοπός της οικειοθελούς επίσκεψής του, σύμφωνα με όσα και ο  ίδιος επιβεβαίωσε, ήταν πληροφορίες να διαπιστωθεί εάν υπάρχει ένταλμα σύλληψης ή όποια άλλη εκκρεμμότητα εκ μέρους των διωκτικών αρχών εις βάρος του.

Από ό,τι έχει γίνει γνωστό, Δ. Λιγνάδης και Ν. Γεωργουλέας (ο δικηγόρος του) ζήτησαν να συναντηθούν με αξιωματικό της αστυνομίας και να ενημερωθούν σχετικά με τη φημολογία για ένταλμα σύλληψης του ηθοποιού και σκηνοθέτου.

Μετά από περίπου μισή ώρα αποχώρησαν.

Σε δήλωσή του, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, δήλωσε: «Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται».

Επιπλέον: Σε δηλώσεις του στο Πρώτο Θέμα ο κ. Λιγνάδης είπε ότι μετέβη αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και δήλωσε στους αστυνομικούς τη διεύθυνσή του προσθέτοντας ότι παραμένει στη διάθεση της αστυνομίας.

Στο ίδιο μέσο ο κ. Λιγνάδης δήλωσε: «Δεν είμαι στο σπίτι μου. Δεν είμαι στη ΓΑΔΑ. Είμαι σε ένα φιλικό σπίτι. Ξέρω τι υπάρχει από το πρωί. Η παραφιλολογία φτιάχνει ένα κλίμα πιεστικό πολλές φορές και δεν μπορώ να το συντηρήσω. Μέχρι πρότινος έλεγαν ότι υπάρχουν εντάλματα και δεν υπάρχει τίποτα».

Ερωτηθείς που βρίσκεται είπε: «Είμαι σε ένα φιλικό σπίτι. Και δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο σπίτι μου».

Με πληροφορίες από ρ/σ ΣΚΑΙ, Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Ο κύβος ερρίφθη, ο εισαγγελέας έπιασε δουλειά: Αναμένονται συλλήψεις εν μέσω πολιτικής θύελλας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: