Συντονίζεται το “αντι-κυπριακό” μέτωπο της Αθήνας με τα ορφανά του σχεδίου Ανάν, στην Κύπρο

ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ




Αυξάνονται μέρα με τη μέρα τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα και την Κύπρο, γνωστών αρθρογράφων που ανήκουν στο λεγόμενο “σημιτικό ανανικό μέτωπο”, και οι οποίοι καθυβρίζουν τους Έλληνες της Κύπρου, επειδή δεν παραδίδονται στην Τουρκία.

Το πρόβλημά τους, λοιπόν, είναι ότι η πλειοψηφία των πολιτών στο νησί απορρίπτει τις “λύσεις”¨της διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, που εισηγούνται οι Βρετανοί εξυπηρετώντας την κατοχική δύναμη. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οι πολίτες της Κύπρου αρνούνται να παραδώσουν την πατρίδα τους στους Τούρκους.

Το ερώτημα είναι αυτό, διότι το πρόβλημα είναι το ίδιο: Δέχονται να παραδοθούν ελληνικά νησιά στην κατοχική δύναμη; Να το απαντήσουν δημόσια το ερώτημα και να μην κρύβονται. Όταν το απαντήσουν ελπίζω να καταλάβουν γιατί έχουν καταστεί τόσο αναξιόπιστοι όταν ομιλούν για το Κυπριακό πρόβλημα.

Η λύση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, που εισήγαγε ο Χένρι Κίσιγκερ, εξυπηρετεί μόνο την Τουρκία. Όχι το ελληνικό στοιχείο του νησιού που αποτελεί τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων. Γι’ αυτό και οι πολίτες την απέρριψαν τον Απρίλιο του 2004 με το συντριπτικό 76%.

Για 15 χρόνια αρνούνται να αποδεχθούν την ήττα τους. Και συνωμοτούν με τους ξένους, ειδικά τους Βρετανούς, που έχουν τους ίδιους στόχους με τους Τούρκους.

Δυστυχώς το κυπριακό πολιτικό και οικονομικό σύστημα ειναι τόσο διεφθαρμένο, που δίνει την ευκαιρία στους Βρετανούς να ασκούν εκβιασμό. Λόγω ακριβώς της διαφθοράς, ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, ΔΕΝ δικαιούται να διαπραγματεύεται. Τόσο απλά τα πράγματα για να τα καταλαβαίνουν και τα νήπια…

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ: Οι επιθέσεις εναντίον μας από τους οπαδούς της «όποιας λύσης» -τα λεγόμενα ορφανά του φιλοτουρκικού σχεδίου Ανάν και οι «μυλόρδοι»- και εναντίον όσων δεν συμφωνούν με την εκφρασμένη θέση τους να παραδοθεί η Κύπρος στη σφαίρα επιρροής της Τουρκίας, είναι αισχρές και συναγωνίζονται σε βλακεία τους ακροδεξιούς του ΕΛΑΜ.

Είναι την ίδια στιγμή και δειλοί. Και φάνηκε αυτό από την ταχύτητα με την οποία «κατέβασαν» για δεύτερη συνεχή εβδομάδα, από τα κοινωνικά δίκτυα, τους απαράδεκτους και ψεύτικους ισχυρισμούς τους. Τα “fake news” που παράγουν πρέπει να αντιμετωπίζονται από τη Δικαιοσύνη. «Καθαρός ουρανός δεν φοβάται αστραπές»…

Αυτή η ιστοσελίδα, η Hellas Journal έχει θέση και θα την εκφράζει: Η Κύπρος ΔΕΝ πωλείται… Διότι εάν χαθεί η Κύπρος θα χαθεί και το Αιγαίο. Πάνε μαζί, αν μελετήσει κανείς την πρόσφατη ιστορία. Η Κύπρος κύριοι αρθρογράφοι της Αθήνας, είναι ημικατεχόμενη Πατρίδα, επειδή οι χουντικοί συμμάχησαν με τον Κίσιγκερ και τους Τούρκους για να τη διχοτομήσουν. Η Δημοκρατία επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την καταστροφή της Κύπρου…

Άρθρο της Hellas Journal

Με τις βλακείες του δεξιού ΔΗΣΥ και του “αριστερού” ΑΚΕΛ, θα γίνουν “δράκοι” οι ακροδεξιοί στο νησί

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: