Με τις βλακείες του δεξιού ΔΗΣΥ και του “αριστερού” ΑΚΕΛ, θα γίνουν “δράκοι” οι ακροδεξιοί στο νησί

File Photo: Ο πρέοδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης με τον αρχηγό του ΕΛΑΜ Χρίστου. Φωτογραφία ΚΥΠΕ
Προκαλεί ανησυχία η «κινητικότητα» του ακροδεξιού κυπριακού κόμματος ΕΛΑΜ, που δείχνει καλά οργανωμένο για να επιτύχει τον στόχο του: να γίνει το τέταρτο σε δύναμη κόμμα της Κύπρου.

Μελετώντας τα ψηφοδέλτια τους, μπορεί κανείς να εντοπίσει ότι τα πρώην «παιδιά» του καταδικασμένου Μιχαλολιάκου της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, εισπράττουν αυτή την άνευ προηγουμένου δυσαρέσκεια των οπαδών του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) προς την ηγεσία του κόμματος.

Βέβαια, η τιμωρία του ΔΗΣΥ αλλά και του ΑΚΕΛ, είναι αναγκαία. Είναι δύο κόμματα που υπηρετούν μία ακραία φιλοτουρκική λύση, τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία του Χένρι Κίσιγκερ. Είναι δύο κόμματα που ευθύνονται για την άνευ προηγουμένου διαφθορά που βλέπουμε να σαρώνει την Κύπρο.

Και καλά να καταλάβω τον δεξιό ΔΗΣΥ, να υποστηρίζει μία εισήγηση του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ στη διάρκεια της τουρκικής εισβολής. Αλλά οι Ακελικοί γιατί παλεύουν υπέρ μίας λύσης-διάλυσης, που είναι έμπνευση των Αμερικανών και γενικά του ΝΑΤΟ και της Δύσης; Δεν πρέπει να δώσουν κάποια στιγμή μία καλή εξήγηση; Ο ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ είναι συνέταιροι στο Κυπριακό. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πολιτική ανωμαλία στο …παγκόσμιο πολιτικό σύστημα!!!

Πάντως, θα είναι λυπηρό αν η συναγερμική φθορά πάει στην κυπριακή ακροδεξιά. Υπάρχουν τόσα δημοκρατικά κόμματα να δώσουν τη ψήφο τους οι απογοητευμένοι και να εκφράσουν τη δικαιολογημένη οργή τους για το πολιτικό σύστημα.

Hellas Journal

Ο Πούτιν θα στείλει στο …διάστημα τον Ταγίπ Ερντογάν: Συμφωνία για συνεργασία και στο διάστημα!

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: