Συνεχίστηκε το Σάββατο η προπόνηση αξιολόγησης Εθνικών Ομάδων Τοξοβολίας στην Κύπρο

File Photo Η Εθνική Τοξοβολίας Κύπρου ΚΥΠΕ




Η σημερινή προπόνηση αξιολόγησης Εθνικών Ομάδων Τοξοβολίας, διεξήχθη παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Η προπόνηση άρχισε χθες και ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας,  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας είπε στους αθλητές ότι πρέπει να νιώθουν περήφανοι που ανήκουν στο υπέροχο άθλημα της τοξοβολίας και ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δυναμική μιας και υπάρχει όρεξη από όλους για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, αφού η τοξοβολία είναι πλέον μια μεγάλη Ομοσπονδία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την απουσία των αθλητών από τα γήπεδα λόγω των διαταγμάτων εντούτοις σημειώθηκαν πολύ σπουδαία αποτελέσματα κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα την Ομοσπονδία.

Οι αθλητές προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή Στυλιανού Θεοφάνους και του Ομοσπονδιακού Προπονητή Νέων Γιώργου Γεωργίου, μαζί με τον Βοηθό Ομοσπονδιακό Προπονητή  Αντώνη Κοντεμενιώτη στις Ομοσπονδιακές Εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας, στη Λευκωσία.

Στην προπόνηση των αθλητών τηρήθηκαν οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας με βάση τις εντολές του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και των διαταγμάτων της Κυβέρνησης.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Aκολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Ο καρκίνος «νίκησε» έναν από τους κορυφαίους οδηγούς όλων των εποχών τον Χάνου Μίκολα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: