Μαίνεται ο πόλεμος ανακοινώσεων για το ταξίδι Αναστασιάδη στις Σεϋχέλλες

File photo: Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης. ΚΥΠΕ.




«O Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα ακολουθήσει τον δρόμο της όξυνσης της τοξικότητας, που επιθυμούν ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ, με τις σημερινές ανακοινώσεις τους, για τις ιδιωτικές διακοπές του Προέδρου», επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,  χαρακτηρίζοντας ως «απαράδεκτες και ανυπόστατες τις κατηγορίες, που εξαπολύουν» τα δύο κόμματα.

Τονίζει δε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιαδης δεν έχει τίποτε να κρύψει και «είναι έτοιμος να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερωτηματολόγιο θελήσουν να του υποβάλουν και θα το πράξει ούτως ή άλλως διότι δεν έκρυψε τίποτα και τίποτα δεν έχει να κρύψει».

Νωρίτερα ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ κάλεσαν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να αναλάβει τις ευθύνες του και να απολογηθεί στον κυπριακό λαό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, σε γραπτή απάντηση σε ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ, ο κ. Κούσιος αναφέρει ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και η Κυβέρνηση θα παραμείνουν προσηλωμένοι στη δημιουργία κλίματος ενότητας ενόψει σοβαρών εξελίξεων στο εθνικό μας θέμα, της αντιμετώπισης της πανδημίας και των οικονομικών συνεπειών της, και δεν θα ακολουθήσει τον δρόμο της όξυνσης της τοξικότητας που επιθυμούν ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ, με τις σημερινές ανακοινώσεις τους για τις ιδιωτικές διακοπές του Προέδρου της Δημοκρατίας και τις απαράδεκτες και ανυπόστατες κατηγορίες που εξαπολύουν».

Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε την προεκλογική τακτική και τον λαϊκισμό που επέλεξαν για να διεξάγουν την εκστρατεία τους, προσθέτει ο Εκπρόσωπος.

«Πληροφοριακά, μέχρι και σήμερα δεν έχει αποσταλεί οποιοδήποτε ερωτηματολόγιο από τη Βουλή των Αντιπροσώπων προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» συμπληρώνει.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει τίποτα να αποκρύψει είτε από την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής είτε από την Ερευνητική Επιτροπή είτε από τον κυπριακό λαό, καταλήγει.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΑΓΚ/ΗΦ- Φιλελεύθερος
Λευκωσία, Κύπρος

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Επικοινωνία Προέδρου Αναστασιάδη με Νετανιάχου: Σύντομα συνάντηση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: