Ψεκασμένες απειλές με φέρετρα κατά του Ηλία Μόσιαλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

File photo:According to Mossialos, the vaccines are less effective against the Delta variant, which causes serious illness in 4-8 pct of vaccinated individuals and milder illness in 12-33 pct. Phoyo via Facebook@ΗλίαςΜόσιαλος




Επιθέσεις και απειλές από «ψεκασμένους» και αρνητές της μάσκας και των εμβολίων δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο καθηγητής της πολιτικής της υγείας στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου (LSE) Ηλίας Μόσιαλος.

Ενα από τα μηνύματα, και μάλιστα απειλητικό, εστάλη στον κ. Μόσιαλο στο facebook και το δημοσιοποίησε ο ίδιος ο καθηγητής. Το μήνυμα, που εστάλη προφανώς από ψεύτικο λογαριασμό, συνοδευόταν από άθλια σχόλια με ευθείες απειλές κατά της ζωής του και μια φωτογραφία με φέρετρα!..

Ο κ. Μόσιαλος σε σχετική ανάρτησή του επισύναψε το απαράδεκτο από όλες τις απόψεις μήνυμα και έγραψε στον λογαριασμό του στο fb:

  • «Επισυνάπτω ευγενέστατο μήνυμα υποτιθέμενου χριστιανού ορθόδοξου. Έχω λάβει αρκετά τέτοια από πραγματικούς λογαριασμούς στο Facebook. Αυτός μάλλον δεν είναι. Αναρωτιέμαι γιατί αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι χριστιανοί; Κάτι άλλο είναι σίγουρα αλλά πιστοί και χριστιανοί δεν είναι»

Ο καθηγητής συμπλήρωσε: «Τις επόμενες ημέρες θα κάνω ένα κολάζ των μηνυμάτων. Θα είναι διασκεδαστική εμπειρία».

Σημειώνεται ότι ο κ. Μόσιαλος παρέχει σοβαρή και έγκυρη ενημέρωση, μέσα από τα σόσιαλ μίντια,  για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωναϊό και τα εμβόλια κατά της Covid-19.

πηγή: facebook

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Ο Ηλίας Μόσιαλος απαντά απλά (και υπεύθυνα) στους μύθους για τα mRNA εμβόλια

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: