Κρίση στο ΚΙΝΑΛ: Η Γεννηματά καθαίρεσε τον Ανδρέα Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο

File photo: Ο Ανδρέας Λοβέρδος Λοβέρδος και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά σε συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
Μια λιτή ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ περιέχει μια είδηση – βόμβα για το κόμμα, καθώς αναφέρει ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος παύει πλέον να είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.

Χαρακτηριστικά, αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης.

Η πρώτη αντίδραση Λοβέρδου

Με μια εξίσου λιτή ανακοίνωση σχολίασε την απόφαση της Φώφης Γεννηματά για την αντικατάστασή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ, ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Αναφέρει συγκεκριμένα: «Η αντικατάστασή μου ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής υπήρξε επιλογή και απόφαση της προέδρου κ. Φ΄. Γεννηματά, την οποία και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επί πεντέμισι έτη».

 

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Διαψεύδουν διπλωματικές πηγές τον Τσαβούσογλου: Δεν υπάρχει συνάντηση με Δένδια

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: